Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tuttu somevaikuttaja Mailis Penttilä odottaa parhaillaan esikoistaan ja jakoi ajatuksiaan raskaudesta ja ulkonäöstä Instagramin Stories-osiossa.

– Minulla on jäänyt mieleen kommentti jonka sain pari vuotta sitten. Siinä sanottiin, että ”harmi kun et voi ikinä hommata lapsia koska ulkonäkö on sulle niin tärkeä asia”, Penttilä kertoo.

Ulkonäöllä ja äidiksi tulemisella ei Penttilän mielestä ole kauheasti tekemistä keskenään.

– Se, että joku tykkää laittautua, meikata ja treenata raskausaikana tai vauva-arjessa, ei tee kenestäkään yhtään sen huonompaa äitiä. Eikä myöskään se, jos ei tykkää laittautua.

– Ylipäätään ajattelen, että ei ole olemassa vain yhtä oikeaa tapaa olla hyvä äiti, Penttilä sanoo.

Hän kertoo raskausaikansa sujuneen kaikin puolin hyvin ja rauhallisesti, eikä ole murehtinut vartalon muutoksia saati sitä, miltä vartalo tulee näyttämään synnytyksen jälkeen.

– Kaikki tuollaiset asiat tuntuvat todella mitättömiltä tällä hetkellä.

Penttilä kuitenkin myöntää, että muutamia vuosia sitten hänellä olisi ollut erilainen tapa suhtautua muuttuvaan vartaloon ja ulkonäköön. Kaunotar on kuitenkin todella iloinen nykytilanteestaan.

– Olen oppinut hyväksymään itseni sellaisena kuin olen ja isoin syy tähän on ehdottomasti ollut terapia. Olen saanut siitä tosi paljon apua ja olen omasta mielestäni muuttunut tosi paljon tässä vuosien varrella.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Mailis Penttilä julkaisi säteilevän raskauskuvan – keräsi valtavasti ihasteluja: ”Mikä mama!”

Raskausyllätys! Mailis Penttilä odottaa vauvaa: ”Hieno seikkailu alkaa”