Yrittäjä ja mediapersoona Sointu Borg viettää parhaillaan aurinkoista rantalomaa Espanjan Barcelonassa yhdessä räppärirakkaansa Tomi Solosen kanssa.

Kaikki ei kuitenkaan ole ollut reissussa helppoa ja kivaa, sillä Borg on kärsinyt matkakohteessa rajuista mielen haasteista. Nainen avautuu asiasta omalla Instagram-tilillään.

– Oon paska elään hetkessä. Se mua vituttaa omassa pääkopassani ehkä eniten, Borg julistaa heti postauksensa alussa.

– Harjottelen sitä kuuluisaa läsnäolon taitoa nykyään joka päivä, reissussa varsinkin. Joskus tunnen jopa syyllisyyttä (tai no ollaan rehellisiä, ei joskus vaan joka kerta) siitä kun oon matkustelemassa ja mieli viilettää koko ajan jossain tulevassa. Tulevissa duuneissa, rahassa, roikkuvissa projekteissa tai vastaamattomissa viesteissä ja lista jatkuu, hän lisää.

Borg toivoo, että saisi lomalla vain ”sammuttaa aivonsa” ja nauttia kaikesta siitä kauniista, mitä hän ympärillään näkee.

– Se on vaan välillä niin pirun haastavaa, Borg myöntää.

Hän haluaisi osata rauhoittua ilman alkoholia.

– Yks elämäntaito minkä haluan oppia vielä ennen hautaa, on tietystä levottomuudesta ja rauhattomuudesta irrottaminen. Jumalaare se ois hienoo. Olla vaan ja velloa jossain rauhallisuuden tyyssijassa (selvinpäin, päihteillä se tila on keinotekosesti rakennettua).

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Toisaalta Borg pyrkii myös hyväksymään sen, että hän on luonteeltaan utelias ja eloisa.

– Mun mieli on aina ollu helvetin vilkas, niin ehkä sen pitäis antaa viilettää siellä, missä se haluaa viilettää.

Nykyiseen ikäänsä mennessä Borg on ymmärtänyt, että aina löytyy jotain murehdittavaa, eikä elämä tule koskaan valmiiksi.

– Anyway. Tänään yritän olla hippi. Juon viiniä ja haistelen jotain ruusupuskia. Reissu on myös ollu kiva, Borg päättää rehellisen kirjoituksensa sydänemojin kera.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Sointu Borgilla takana rankka vuosi – selätti vihdoin haasteet parisuhteessa: ”Pääni hajoaisi ilman Tomia”

Sointu Borg kokee syyllisyyttä kohukirjansa julkaisemisesta – ”Tiesin, että tulee suuttumusta ja pettymystä”