Katiska-huumevyyhdin toinen päätekijä entinen Cannonball-liivijengin johtaja sekä huumerikollinen Janne ”Nacci” Tranberg, 47, paljastaa suoran mielipiteensä julkkiskaunotar Sofia Belórfista torstaina (10.3) julkaistussa Dead End -kirjassaan.

Sofia seurusteli aiemmin Katiska-huumeoikeudenkäynnissä sittemmin pitkän tuomion saaneen Niko Ranta-ahon kanssa. Uutuuskirjassa Nacci ei säästele sanojaan, vaan kutsuu Sofiaa ”Gold Diggeriksi” eli kullankaivajaksi.

– Hän on kullankaivaja pahimmasta päästä. Käyttökustannukset tähtitieteelliset tai näin olen ainakin kuullut, Nacci toteaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nacci ei kirjan mukaan muutenkaan ymmärtänyt miksi Sofia oli mukana hänen ja Nikon tapaamisissa.

– Ihmettelin miksi helvetin takia näitä bimboja pitää hinata joka paikkaan mukaan, etenkin jos sattuu tekemään jotakin mikä ei kestä päivänvaloa.

Naccin ihmettelee kirjassa myös sitä, että Sofia syytti kuulusteluissa Nikon kavereita siitä, että Niko käytti kokaiinia.

– Omasta päihteiden käytöstäni olen päättänyt itse ja niin uskon Nikonkin tehneen, Nacci kirjoittaa ja näpäyttää suoraan Sofialle, ettei pidä hänestä.

– Tunnut yhtä vastenmieliseltä minulle kuin nämä ”linnakundit” sinulle.

Hänen mukaansa kaikista Nikon kavereista juuri Sofia osasi runoilla jonkun oletuksen.

– Tämän huomasin, kun lueskelin kuulustelupöytäkirjoja.

Lue myös:

Sofia Belórf paljasti millaiset välit hänellä on nykyään Niko Ranta-ahoon: ”Oli pientä yhteydenpitoa”

Sofia Belórf paljastaa, mistä riiteli Niko Ranta-ahon kanssa – ei tiennyt ex-miehensä huumerikoksista: ”Olin kauhean ylpeä”