Hannele Lauri julkaisi yhteiskuvan Paula Vesalan kanssa: ”Toivottavasti maltatte odottaa vielä hetken”

Elämäntyöstään kultaisella Venlalla palkittu näyttelijä Hannele Lauri, 68, valloittaa uransa ensimmäisessä pääosaroolissa vuonna 2021 ensi-iltansa saavassa elokuvassa 70 on vain numero.

Johanna Vuoksenmaan ohjaama draamakomedia on kunnianosoitus suomalaisille naisartisteille ja elokuvassa kuullaan useita koko kansan rakastamia hittejä.

Hannele päivitti kuulumisiaan Instagram-tilillään ja julkaisi samalla upean kuvan uudesta elokuvasta yhdessä laulaja Paula Vesalan kanssa. Hän paljastaa myös viettäneensä koronan takia joulun kotonaan kahdestaan Nancy-koiransa kanssa. Koronan takia myös elokuvan ensi-iltaa on jouduttu siirtämään.

– Hei kaikki ihanat tyypit! Työt ovat pitäneet minut sen verran kiireisenä, etten ole hetkeen ehtinyt kuulumisia päivitellä sosiaaliseen mediaan. Lupaan parantaa tapani, Hannele kirjoittaa.

– Tämä kuva on 70 on vain numero -elokuvasta, jossa pääsin tekemään töitä ihastuttavan ja karismaattisen Paula Vesalan kanssa. Koronan takia ensi-ilta siirtyi syksyyn. Toivottavasti maltatte odottaa vielä hetken.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Hannele Laurin tähdittämän 70 on vain numero -elokuvan traileri vihdoin julki!

Blogi: Hannele Lauri paljastaa todellisuuden elokuvakulissien takaa – ”Välillä tuntui, että happi loppuu”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.