Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta koko Suomelle tunnetuksi tullut tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg, 53, matkusti hiljattain Thaimaan auringon alle nauttimaan valosta ja lämmöstä.

Helena on julkaissut matkaltaan useita kuvia omalle Instagram-tililleen. Yksi otoksista on näyttävä uimapukukuva, jossa Helena poseeraa uima-altaan reunalla etätöihin syventyneenä.

Ihastuttava kuva on herättänyt laajasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Monet Helenan fanit kehuvat naista kauniiksi ja hämmästelevät tämän nuorekasta ulkomuotoa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Eräs kommentoija epäilee Helenan turvautuneen kauneuskirurgiaan säilyttääkseen hehkeän ulkonäkönsä. Somekäyttäjä on jättänyt kuvan alle kommentin, jossa hän puhuu Helenasta ala-arvoiseen sävyyn.

– Kuka vaan 53-vuotias näyttää hyvältä, kun rintoihin pumpataan täytettä ja ehkä pikku piikkiruiskeita muuallekin ja maskeeraajat saa ihmeitä aikaan, käyttäjä kirjoittaa.

Helena ei kuitenkaan ole jäänyt sanattomaksi ilkeilijän edessä. Hän on vastannut tökeröön kommenttiin hyvin napakasti ja tyhjentävästi.

– Niinpä, täällä Thaimaan lämmössä olen kateellisena katsonut, miten ryhdikkäiltä silikonit näyttävät. Itse äidin perintönä saadut rinnat eivät kilpaile samalla tasolla. Ruiskeet sinne tänne varmaan toimivat, uskallatko sinä? Minä en, Helena kirjoittaa.

Samassa yhteydessä Helena paljastaa, että hänelle on 26 vuotta sitten tehty muutamia plastiikkakirurgisia operaatioita. Tuolloin hän oli joutunut vakavaan auto-onnettomuuteen, minkä vuoksi toimenpiteet oli tehtävä.

– Ja maskeeraajista olen aivan samaa mieltä kanssasi, ovat loistavia ja saavat tehtyä ihmeitä, suosittelen sinullekin, jos olet lähdössä juhliin tai muuten erityiseen tilaisuuteen, Helena näpäyttää kommenttinsa päätteeksi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Helena Ahti-Hallberg, 53, poseeraa bikineissä – ”Tällä lomalla ei nyt seikkailla vaan rentoudutaan”

TTK-kausi päättyi villiin juhlintaan – tuomarikolmikko repäisi asuillaan – ”Katu-uskottavaa jengiä!”