Helena Koivu on kritisoinut voimakkaasti ex-miehensä toimintaa.

Seiskan mukaan Helenan vierailu ei sujunut onnistuneesti. Lehdelle kerrottiin Helenan menneen syyskuun 26. päivä Mikon ja Helenan puoliksi omistamalle merenrantakiinteistölle Turkuun ja lopputuloksena poliisit hälytettiin paikalle.

– Totta se on, Yhdysvaltojen Minnesotaan palannut Helena vahvistaa Seiskalle.

– Menin puoliksi omistamaani Suomen-kotiini omalla avaimellani. Ex-mieheni piti tuoda lapset luokseni, mutta lopulta tilanne eskaloitui siihen, että poliisit poistivat minut kiinteistöltä, Helena kertoo syyskuun tapahtumista Seiskalle.

Suomen poliisi joutui hankalaan tilanteeseen, sillä Suomen oikeuslaitoksen antamaa päätöstä ei vielä ole.

Helena kertoi toimittaneensa poliiseille tarvittavat dokumentit.

– Annoin heille laillisen dokumentit, joka todistaa omistusoikeuteni kiinteistöön ja poliisi itse totesi, että he tarvitsevat Suomen oikeuslaitoksen tekemän päätöksen ja siihen asti ”heidän kätensä ovat sidotut”. Koska he tiesivät etteivät voi laillisesti pyytää minua poistumaan, Helena kertoo Instagramin tarinat -osiossa vapaasti suomennettuna.

Poliisi uhkasi Helenaa vankilalla.

– Tunteja myöhemmin, poliisi edelleen pyysi minua poistumaan ja jos en poistu TAI jos tulen takaisin niin he pidättävät minut ja laittavat vankilaan! Helena kertoo vapaasti suomennetuna pelleä kuvastavan emojin kera.

Helena joutui poistumaan, vaikka oli toiminut tilanteessa täysin sovitulla tavalla.

– Kaiken kukkuraksi hän ei tuonut lapsia luokseni, vaikka oli minun vuoroni olla lasten kanssa ja tästä on olemassa myös oikeuden määräys. Näytin myös poliisille todisteeksi tekstiviestin, jossa hän toteaa tuovansa lapset luokseni tälle tontille, mutta hän ”muutti” mielensä. Mutta kukaan ei tehnyt mitään asialle ja minun piti lähteä! Helena kertoo lisäten loppuun jälleen pelleä kuvastavan emojin.

Samaan aikaan Mikko syyttää minua ”minä murtaudun talon sisään”, Helena toteaa.