Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen avustajana tunnetuksi tullut Helmi Loukasmäki on ehtinyt tottumaan julkisuuteen Dannyn rinnalla. Julkisuus ei ahdista häntä enää samalla tavalla kuin muutama vuosi sitten, kun hän ensimmäisen kerran nousi suomalaisten tietoisuuteen.

– Olen jo ehtinyt tottumaan siihen. Se ei ole enää uutta ja vierasta. Julkisuus on ollut kohdallani aika myönteistä koko ajan, ja minua on kohdeltu hyvin. Toki aluksi se tuntui ahdistavalta, koska en ollut tottunut siihen, että ihmiset ottavat minusta salakuvia, kun käyn esimerkiksi kaupassa, Helmi kertoo Metropolille.

Helmiä on verrattu keskustelupalstoilla ja julkisuudessa Dannyn ex-puolisoihin, entiseen Miss Suomeen Armi Aavikkoon ja laulaja Erika Vikmaniin.

– Erika on esiintyjänä paljon kokeneempi kuin minä. Minua ei ärsytä se, että meitä vertaillaan, mutta se on mielestäni turhaa, sillä olemme jokainen omia persoonia. 

– Haluan myös painottaa, että emme ole missään vaiheessa riidoissa Erikan kanssa. Olemme kavereita.

Helmin ja Dannyn välille on yritetty luoda mediassa myös romanssia. He asuvat saman katon alla Raumalla ja Kirkkonumella, mutta ovat kertoneet julkisuudessa olevansa ainoastaan hyviä ystäviä.

– Ei se enää ärsytä, sillä siihen on jo tottunut. Meitä yhdistetään toisiimme romanttisessa mielessä ja ihmiset arvuuttelevat, olemmeko vai emmekö ole yhdessä. En välitä siitä. Pääasia on, että itse tiedämme, mikä on asioiden laita.

Lue Helmin koko haastattelu täältä.

Lue myös:

Helmi Loukasmäki puki päälleen Dannyn vaatteet – tuoreet kuvat saivat somekansan hieraisemaan silmiään!

Helmi Loukasmäki toteutti unelmansa laulajana – ylistää Dannya saamastaan mahdollisuudesta: ”Kiitos rakas”