Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen on puhunut tuoreella Gossip Moms Suomi -kaudella avoimesti painonnousustaan. Aiemmin marraskuussa nähdyssä jaksossa Kalinainen kertoi tavoittelevansa tällä hetkellä alle sadan kilon painoa, sillä hän ei ole tyytyväinen nykyiseen olemukseensa.

Kalinaisen ei ole ollut helppo hyväksyä kehossaan viime vuosien aikana tapahtuneet muutokset.

– En ole tyytyväinen peilikuvaani lähinnä painon takia. Tuntuu, että kaikki on pielessä. Hiukseni ovat rumat. Naamani on kauhea. Vaatteeni ovat kauheat eikä mikään sovi. Kaikki tuntuu ihan sairaan huonolta. Minun tekisi mieli olla vain kotona. En haluaisi poistua mihinkään, Kalinainen toteaa ohjelmassa.

Tänään tiistaina (29.11.) Discovery+-palveluun julkaistussa jaksossa Kalinainen kertoo haasteista, jotka vaivaavat häntä lämpimällä säällä. Eletään kesää, eikä Kalinaisesta tunnu mukavalta keventää vaatetustaan.

– Ahdistaa, kun on kesä ja käytetään mekkoja ja kevyitä vaatteita. Minun tekisi mieli laittaa päälle musta kaapu ja olla jossain piilossa, nainen huokaisee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Henna Kalinainen vuonna 2012. Kuva: AOP

Kalinainen joutuu ulkonäkökriisinsä vuoksi jopa kieltäytymään saamastaan unelmien työtatarjouksesta. Hennan sanoin ”tulevaisuuden Mikael Gabriel” oli pyytänyt häntä Facebookissa esiintymään musiikkivideollaan, mutta Kalinainen ei kehtaa tarttua tilaisuuteen.

– Se on ollut yksi haaveistani, mutta minä en kehtaa mennä. He tietysti ajattelevat, että minä olen se hehkeä Henna vuodelta nakki ja kivi, Kalinainen aprikoi.

Lue myös:

Henna Kalinaisen kunto romahti – unelmoi painavansa alle 100 kiloa: ”Inhottaa koko olemukseni”

Oho! Henna Kalinaiselta poikkeuksellisen rohkea parisuhdeneuvo – toivoisi miehensä katsovan pornoa