Henna Kalinainen paljastaa blogissaan: ”Tästä syystä mieheni esiintyy Olet mitä syöt -ohjelmassa”

Esikoistaan odottava Henna Kalinainen esiintyi torstaina Olet mitä syöt -ohjelman avausjaksossa. Jaksossa nähdään myös Hennan tuleva aviomies Jarkko.

– Jarkon osalta tein itse päätöksen jo aiempien suhteiden perusteella, että en enää paistattele missään parisuhdehaastatteluissa lehtien palstoilla tulevan mieheni kanssa.

Hennan mukaan Jarkon lyhyt esiintyminen tv-ohjelmassa oli luonnollista, sillä puoliso tietää parhaiten Hennan elintavoista. Jarkko on ollut Hennalle myös suuri tuki koko projektin ajan.

– Kuka muu minun elintavoistani olisi parempi puhumaan kuin mieheni, kun eletään kuitenkin saman katon alla. Eikä tuossa ohjelmassa ole mitään negatiivista. Kyseessä on hyvässä hengessä toteutettu hyvinvointiohjelma. Niinpä päätimme yhdessä suostua lausumaan tästä muutaman kommentin.

Moni on kysellyt ohjelman myötä aikooko Henna palata takaisin julkisuuteen tai haluaako Jarkko julkisuuden henkilöksi.

– Olen sanonut miehelleni, että tee sinä sinun omaa työtä ihan rauhassa ja minä teen näitä omia juttuja ja ollaan tästä hyvässä yhteisymmärryksessä.

– En itse kaipaa mitenkään ylimääräisesti julkisuutta enkä varsinkaan mitään siihen liittyvää negatiivista arvostelua. En halua olla esillä siksi, että joku voisi lausua jonkun mielipiteen minusta, koska minua ei kiinnosta se, Henna napauttaa.

Ohjelman myötä tuleva äiti vaihtoi elämäntapansa terveellisemmäksi, mutta myöntää olevansa projektissa vasta alussa.

– Tietyn painon tavoittelu ei kuitenkaan ole se tärkein asia. Tärkeintä oli kuitenkin saada se oikea pohja elämään mitä voi noudattaa aina ja käsitykset kuntoon terveellisestä elämäntyylistä, ravinnosta ja liikunnasta.

– Haluan elää mahdollisimman pitkään rakkaalle lapsellemme.

Lue Hennan blogi ja katso videoklippi ohjelmasta täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.