Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen sai esikoislapsensa Joannan 1. tammikuuta 2021. Nyt Kalinainen paljastaa haaveilevansa jo toisesta lapsesta, joka hänen mukaansa saisi syntyä jo lähivuosina.

Kalinainen kertoo lapsihaaveistaan Metropolille kirjoittamansa blogitekstin yhteydessä. Kyseisessä blogissa Kalinainen avautuu vuoden 2022 unelmistaan.

– Vuosi lähenee loppuaan ja minun vauvasta tulee taapero. Uskomatonta, kuinka nopeasti kaikki meni ja tässä välissä on jo kuvattu ja näytetty yksi tv-ohjelmakin, Kalinainen aloittaa kirjoituksensa.

– Kun Joanna kasvaa niin tuntuu, että päivä päivältä kaikki muuttuu vaan ihanammaksi, vaikka se kun sai pitää pikku nyyttiä sylissä oli myös niin ihmeellistä ja ihanaa, hän hehkuttaa.

Ensi vuodelle Kalinainen on suunnitellut paljon tekemistä. Hän aikoo muun muassa aloittaa opinnot avoimessa ammattikorkeakoulussa ja suorittaa ajokortin.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lapsihaaveiden suhteen Kalinainen yrittää pysyä kärsivällisenä.

– Ensi vuonna olisi myös lapsihaaveita, mutta näitäpä asioita ei voi kun vain toivoa ja täytyy ensin realistisesti miettiä mihin kaikki aika ja voimavarat sitten riittää, hän kirjoittaa.

Kalinainen toivoo, että hänen lapsillaan olisi mahdollisimman pieni ikäero.

– Kaksi lasta olisi minun lapsiluvussani riittävä, mutta ehdottomasti toivoisin vielä toista lasta.

Lue Kalinaisen blogiteksti kokonaisuudessaan täällä.

Lue myös:

mihin kaikki aika ja voimavarat sitten riittää. Kaksi lasta olisi minun lapsiluvussani riittävä, mutta ehdottomasti toivoisin vielä toista lasta. Ja ei kovin suurella ikäerolla.

Lue myös:

Ihana yllätys! Henna Kalinainen menee naimisiin Jarkko-rakkaansa kanssa: ”Haluan täydelliset häät”

Henna Kalinainen paljasti itsestään liudan yllättäviä faktoja: ”Rakastan nakuilua!”