Tunnetun tosi-tv-tähden ja mediapersoonan Henna Kalinaisen pääsiäinen on sujunut poikkeuksellisen ikävissä merkeissä. Kalinainen joutui viime viikolla sairaalaan vakavan sairastumisen vuoksi.

Kalinainen kertoi tilanteestaan pitkänäperjantaina 7. huhtikuuta oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– Päivä 5 menossa helsinkiläisessä sairaalassa. Alku oli eloonjäämiskamppailua. Tulehdusarvot 400, verenmyrkytys ja vakava keuhkokuume, Kalinainen kirjoitti Instagramissa.

Kalinainen totesi, ettei aio avata asiaa enempää sosiaalisessa mediassa.

– Kiitos jo tähän mennessä mun uskomattomalle perheelle ja ystäville tuesta, hän muotoili.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myöhemmin Kalinainen kommentoi sairastumistaan Iltalehdelle antamassaan haastattelussa. Hän sanoo joutuneensa sairaalaan ambulanssin kyydillä maanantaina 3. huhtikuuta.

– Olin niin huonossa kunnossa, etten olisi pystynyt omin jaloin sairaalaan lähtemään, Kalinainen kuvaa Iltalehdelle.

Haastattelun mukaan Kalinaisella on diagnosoitu bakteeriperäinen, laajalle alueelle levinnyt pneumonia eli keuhkokuume. Nainen kertoo, että sama bakteeri on päässyt myös verenkiertoon ja aiheuttanut verenmyrkytyksen.

Kalinainen on ollut maanantaista asti antibioottitipassa. Hän toivoo paranevansa pian, jotta pääsisi sairaalasta kotiin tyttärensä luokse.

– Tämä on ollut pysäyttävä kokemus. Laittaa elämänarvoja uusiksi, Kalinainen summaa.

Lue myös:

Henna Kalinainen kärsii ulkonäkökriisistä – ylipaino koituu esteeksi unelmapestin vastaanottamiselle: ”Kaikki on pielessä”

Henna Kalinaisen kunto romahti – unelmoi painavansa alle 100 kiloa: ”Inhottaa koko olemukseni”