Henna Kalinainen erosi ex-miehestään Juhasta viime kesänä hyvin sotkuisissa merkeissä. Pari palasi hetkeksi vielä yhteenkin Juhan sairastuttua vakavasti, mutta yhteistä säveltä ei kuitenkaan enää löytynyt. Pariskunnan yhteiselo oli usein rajujen riitojen siivittämä, mutta eron toteuduttua tilanne näyttää pahentuneen entisestään.
Henna avautuu blogissaan dramaattisen eron vaiheista ja seurauksista. Hän kertoo harkitsevansa lähestymiskiellon hakemista exälleen jatkuvan piinaamisen vuoksi. Lisäksi Henna sanoo exänsä kiristäneen häntä ja uhanneen hänen koiransa henkeä. Juha puolestaan on ilmoittanut aikovansa syyttää Hennaa tapon yrityksestä.
Henna kertoo oman näkemyksensä tapahtumista, joiden vuoksi Juha syyttää häntä tapon yrittämisestä.
– Yksinkertaisesti en voinut luottaa kaikkien J:n temppujen jälkeen häneen enää senttiäkään. Olihan jo tätä ennen hän vasaralla päättänyt hajottaa mun tietokoneen kun hän oli sen itse ostanut. Tämä verinen riita mun asunnollakin oli siitä, että tämä herra oli 3 promillen humalassa sitä mieltä että hän voi hajottaa kaiken ja takavarikoi mun puhelimen ja alkoi paiskoa tavaroita. Loppu on historiaa ja siitä ehkä tavataan oikeudessa, Henna kertoo.
– Tapahtumayönä molemmat oli erittäin vahvassa humalassa ja siinä on käyty ihan molempien osalta kamppailua missä lopulta herra J kuitenkin haavoittu, Henna jatkaa.
Henna myös avautuu piinasta, johon hän sanoo joutuneensa eron jälkeen.
– J alkoi käymään väh. 5 kertaa viikossa täällä missä minä asun. Puhumassa kun jehovan todistaja kaikille mun ystäville ja tutuille (keneen hänet olin tutustuttanut meidän suhteen aikana) ja kertoi että olen varas ja petturi ja ja ja ja ja.
Henna kertoo kavereidensa lopettaneen puhumisen Juhalle, jonka jälkeen mies alkoi lähettää Hennalle kirjeitä. Hennam mukaan ne sisältävät lisää uhkauksia ja kiristysyrityksiä.
– Hän siis tukkii mun jokaisen kanavan. Koittaa edelleen soitella, kärkkyy mun kotialueella ja kaikissa paikoissa missä mä käyn, lähettelee kirjeitä, kommentoi joka päivä blogiin (en julkaise enää), pistää muita ihmisiä sanansaattajiksi, tekee feikkiprofiileja Facebookiin että pääsee kyttäämään mua, solvaa mua somessa jne. jne. Ja nyt on siis mennyt jo yli 3 kk.
Koko kirjoitus ja sotkuisaan eroon liittyviä kuvia Henna Kalinaisen blogissa.