Henna Peltonen on raivoissaan mediassa esitetyistä väitöksistä, että hän ja ex-miehensä Tauski Peltonen olisivat ”suudelleet kiihkeästi” ja viettäneet ”yhteisiä öitä”.
Henna oikaisee blogissaan tapahtumien kulun viime sunnuntailta ja kertoo miksi hänestä ja Tauskista on saatu otettua otsikoita aiheuttanut suutelukuva.
– Viime viikonlopun vietin poikani Jaken kanssa Naantalissa Virpi Kätkän luona, sillä lapsemme ovat sisaruksia keskenään ja olemme Jaken syntymästä asti huolehtineet siitä, että sisarukset saavat kasvaa yhdessä muista tekijöistä huolimatta ja heistä on tullut toisilleen erittäin läheiset. Sunnuntaina ennen kotiinlähtöämme lapset viettivät aikaa isänsä kanssa ja isän omasta pyynnöstä suostuin viemään myös poikamme Jaken tapaamiseen, Henna kertoo.

Tapaaminen ei Hennan mukaan sujunut, kuten mediassa on väitetty.
– Ennen kotiin lähtöämme kävimme kiivasta keskustelua erinäisistä asioista ja keskustelun päätteeksi Jaken isä halusi halata minua ja antoi minulle suukon. Kyse ei ollut edes suudelmasta kuten eräs lehti kannessaan otsikoi, vaan se oli pelkkä viaton pusu, ilman minkäänlaista kielikosketusta! Itse en nähnyt viattomassa suukossa keskellä päivää keskellä ostoskeskusta mitään väärää saati mitään kiihkeää, päinvastoin olisin helpottunut jos välit poikani isään eron jälkeen olisi aina pysynyt sellaisina, että voi hyvillä mielin sanoa heipat eikä lapsen tarvitsisi kärsiä aikuisten riidoista.
Hennan mielestä suutelu ja siitä seuranneet otsikot olivat Tauskin suunnitelma saada rahaa.
– Mutta luettuani tämän päivän lehden tajusin, että siitä viattomasta pususta oli viattomuus kaukana. Pusulla oli ilmeisesti juurikin haettu sensaatiota ja otsikoita. Kiihkeitä öitä??? Satunnainen lehden lukija joka kuvan nappasi tuskin on lähtenyt värittämään juttua ihan noin pitkälle. Ei tarvitse olla salapoliisitutkintoa käynyt kun voi päätellä, että joku on halunnut tienata lapsensa sekä lapsen äidin kustannuksella rahaa Espanjan reissuun, saanut niillä varmaan sen muutaman tuopin kaadettua kurkusta alas. Säälittävää.
Henna korostaa, että ei halua olla missään tekemisissä Tauskin kanssa.
– Tästedes en uskalla enää osallistua näihin isän ja pojan tapaamisiin, sillä nämä jo äärirajoille kuluneet otsikot saavat riittää, enkä todellakaan enää halua joutua romanssihuhujen keskelle tämän ihmisen kanssa. Mikä tarkoittaa sitä, että isän ja pojan tapaamiset järjestetään jatkossa vain ja ainoastaan lastenvalvojan tai muun sosiaaliviranomaisen valvonnassa ilman minun läsnäoloa, Henna linjaa.
Henna ja Tauski kiistelevät avioeroon johtaneista tapahtumista edelleen hovioikeudessa, sillä Tauski ei tyytynyt käräjäoikeuden langettamaan pahoinpitelytuomioon.
Lue koko kirjoitus ”Oikaisu kohuun” Henna Peltosen kotisivuilta!