Suomen suosituimpiin tubettajiin lukeutuva Juuso ”Herbalisti” Karikuusi on puhunut avoimesti julkisuudessa kiusaamiskokemuksistaan Selviytyjät Suomi -ohjelmassa.

Lauantaina nähdyssä jaksossa kisasta pudonnut Karikuusi on kertonut Instagram-tilillään, että muiden silmätikuksi joutuminen nostatti hänessä pintaan samankaltaisia tunteita, kuin mitä hän koki kiusattuna peruskouluaikoina. Karikuusen ulostulon jälkeen hyvinvointiyrittäjä ja Selviytyjät-kilpailija Aki Manninen on pyytänyt mieheltä julkisesti anteeksi sitä, että tiuski tälle ohjelman kuvauksissa.

Nyt Karikuusi analysoi välejään Aki Manniseen Selviytyjissä mukana olevan Kristian Heiskarin luotsaamassa Kristianin Heimoneuvosto -videosarjassa.

Asia tulee puheeksi, kun Heiskari muistelee Selviytyjissä nähtyä ”sumppukeissiä”, eli tilannetta, jossa mieskilpailijoiden kalareissu ei mennyt aivan putkeen.

– Tässähän oli kyse Aki Mannisen ja Juuso Karikuusen paskasta kemiasta keskenään, Karikuusi toteaa nauraen Kristianin Heimoneuvosto -ohjelmassa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Myöhemmin Karikuusi pohtii vielä lisää sitä, miksi he eivät tulleet Mannisen kanssa kovin hyvin toimeen.

– Tämä on minulle edelleen vähän mysteeri. Ei minulla ollut varsinaisesti ongelmaa missään vaiheessa, varsinkaan alkupuolella, minkään kanssa mitä me Akin kanssa juttelimme, Karikuusi selventää.

– Kyllä minä hänen kanssaan yritin paljon jutella ja höpötellä ja oli meillä hyviä keskustelujakin. Mutta aina siinä oli vähän sellainen, että jos minä jotain sanoin, niin saattoi tulla Manniselta sellainen vähän kiukkunen katse vain, ja sitten hän saattoi olla aivan hiljaa.

– Olin vain että okei, joku tässä nyt oli, Karikuusi naurahtaa.

Karikuusi ajattelee, että Mannisen käytös saattoi myös olla osa miehen pelitaktiikkaa.

– Ehkä Aki tietää paremmin, mutta olen selittänyt itelleni, että ehkä tämä oli vain hänen pelitaktiikkaansa. Että tavallaan hän rupesi tosi paljon osoittelemaan asioita mitä minä tein väärin ja sittenhän minä mokailinkin, Karikuusi tuumaa.

Katso Kristianin Heimoneuvosto -sarjan tuorein jakso täällä.

Lue myös:

Aki Manninen esitti julkisen anteeksipyynnön Herbalistille – avautuu omasta kiusaamiskokemuksestaan: ”Minulta on lyöty taju pihalle”

Someväki syyttää Selviytyjät-Kristiania Herbalistin kiusaamisesta – vastasi napakasti takaisin: ”Todella vittumaista kuulla tällaista”

Selviytyjät nosti Herbalistin kiusaamismuistot pintaan – ”Musta tuntui siltä, että muut vihasi mua”