Lauantaina Selviytyjät Suomi -kisasta ulosäänestetty tubettaja Juuso ”Herbalisti” Karikuusi kertoo loukkaantumisestaan Kristian Heiskarin juontamassa Kristianin Heimoneuvosto -videosarjassa.

Karikuusi perkasi ohjelmassa terävän veitsen kanssa kalaa, kun hänen kätensä lipsahti yllättäen. Tapahtuman seurauksena Karikuusi sai sormeensa syvän, verta vuotavan haavan.

Karikuusi myöntää pelänneensä sitä, kuinka Selviytyjien kuvauksissa saadut haavat paranisivat haastavissa olosuhteissa.

– Minä vähän kuumottelin kaikkia haavoja tuolla sen takia, että vähän jännitti, että miten ne lähtevät paranemaan niissä olosuhteissa, Karikuusi kuvailee Heiskarin ohjelmassa.

– Kun tavallaan koko ajan joutui kastelemaan niitä ja milloin missäkin narussa roikkumaan ja hiekkaa kaivamaan, niin minua pelotti se, että ne alkaa mätimään, hän jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Selviytyjissä monet asiat saattavat tuntua paikan päällä suuremmilta, kuin mitä ne ehkä todellisuudessa ovat. Näin tapahtui myös Karikuuselle, kun hän sai haavan sormeensa.

– Siellä pienet asiat tuntuvat niin isoilta, Karikuusi virnistää.

– Että eihän se (haava) nyt ihan älytön ollut. Sitä ei jouduttu tikkaamaan, että ei se nyt elämäni pahimpia haavereita ollut.

– Mutta kyllä minä katsoin reissun jälkeen käsiäni, että ”kyllä sitä on oltu”. Että kyllä niissä näkyi se oma aika siellä ja siellä tehdyt asiat, Karikuusi nauraa.

Katso Kristianin Heimoneuvosto -ohjelman tuorein jakso kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös:

Someväki syyttää Selviytyjät-Kristiania Herbalistin kiusaamisesta – vastasi napakasti takaisin: ”Todella vittumaista kuulla tällaista”

Selviytyjät nosti Herbalistin kiusaamismuistot pintaan – ”Musta tuntui siltä, että muut vihasi mua”

Aki Mannisella oli päällä raskas elämänvaihe Selviytyjät-kuvausten aikaan – ”Elämä oli sekaisin kuin Tyny-Jussin virsikirja”