Tempo- ja Ram Pam Pam -kappaleista tunnetuksi tullut hittilaulaja Bess esiintyi viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa Ruisrockissa. Nyt hän kertoo Instagram-tilillä nousseensa lavalle kipeänä, millä oli varsin kohtalokkaat seuraukset.

– Oon ollut alkuviikosta kipeänä, mutta se oli menossa jo parempaan suuntaan. Niin en halunnut missään tapauksessa perua keikkoja enkä varsinkaan Ruisrockin keikkaa, kun kurkkukivusta huolimatta mulla oli vielä torstaina ääni tallella, Bess kirjoittaa.

Bess paljastaa, että menetti äänensä täysin keikan seurauksena.

– Vedin tämän viikonlopun keikat liian kipeänä ja särkylääkkeiden voimalla. Sanoin keikan puolen välin tienoilla, että Ruissiin tullaan vaikka pää kainalossa. Se tarkoitti sitä, että mulla lähti ääni kokonaan illan aikana, hän jatkaa.

– En tiedä, millä pyhällä hengellä sain 4 viimeistä biisiä laulettua. Hyvin nopeasti keikan jälkeen kurkkukipu ja äänihuulten kipu vaan äityi ja jouduttiin Antti Tuiskun kanssa tekemään vaikea päätös, että en tule vetämään Grindr Mayhem -kappaletta, Bess kertoo.

Bess kertoo, että häntä harmittaa, ettei päässyt nousemaan lavalle yhdessä Antti Tuiskun kanssa.

– Olin odottanut sitä hetkeä koko kesän, Bess kirjoittaa.

Lääkäri on määrännyt nyt Bessin lepoon, eikä hän osaa toistaiseksi sanoa, koska pääsee nousemaan seuraavan kerran yleisön eteen.

– Tilanne on nyt se, että kummassakin äänihuulessa olleet kyhmyt on niin pahasti ärtyneet, että ääntä ei tule ollenkaan ja olen äänilevossa niin kauan, kun lääkäri määrää, että saan ääneni takaisin ja pääsemme taas festaroimaan, Bess kirjoittaa.

Lue myös:

Tässä ovat UMK-ehdokkaat – mukana muun muassa The Rasmus, jonka uusi jäsen on tuttu Tiktak-yhtyeestä!