Radio Suomipopin Aamulypsystä tuttu Hovimuusikko Ilkka, eli Ilkka Ihamäki tuli isäksi viime vuoden syksyllä, kun hän ja juontaja Anni Hautala saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa.

Ilkka vastasi hiljattain seuraajiensa esittämiin kysymyksiin omalla Instagram-tilillään. Monet olivat kiinnostuneita muutaman kuukauden ikäisestä vauvasta ja siitä, miltä isyys on Ilkasta tuntunut.

– Parasta isyydessä? eräs seuraaja tiedustelee.

– Parasta on nähdä miten pikku kundi oppii joka päivä jotain uutta. Oon hänestä todella iloinen ja kiitollinen, Ilkka vastaa sydänemojin kera.

Toinen seuraaja haluaa tietää, onko Ilkka soittanut tai laulanut vauvalle, ja mitkä kappaleet ovat olleet bravuureja.

– Oon melkein päivittäin. Meillä on bändi ja oon tehnyt hänestä jo kolme sanoitustakin. Bravuurit on ”Apinaorkesteri” ja ”Ihamäen poikien blues”. Taidan olla aika innoissani tästä pienestä pojasta, Ilkka hehkuttaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa täällä.

– Miltä isyys ja lapsen saaminen on tuntunut? yksi fani muotoilee.

– Tosi hyvältä ja luontevalta. Oon tosi onnellinen, Ilkka vakuuttaa.

Ainoastaan yksi asia vaikuttaa aiheuttavan haasteita vauva-arjessa – ja se on kotoa jonnekin muualle lähteminen.

– Helpointahan hänen (vauvan) kanssaan on olla kotona. Voi sitä pakkaamisen ja valmistautumisen määrää, kun johonkin lähdetään esim. autolla, Ilkka kirjoittaa nauruemojin kanssa.

Lue myös:

Anni Hautalan ja Ilkka Ihamäen lapsi sai julkkiskummit: ”Kuljemme aina rinnallasi”

Anni Hautalan hellyttävät isänpäiväonnittelut Ilkka Ihamäelle – liikuttava kuva ihastuttaa seuraajia: ”Onnellisen näköinen tuore iskä”