Vuoden 1996 Miss Suomi, malli, juontaja, somevaikuttaja ja yrittäjä Lola Odusoga, 43, julkaisi Instagram-tilillään upean kuvan 25 vuoden takaa, ajalta ennen misseyttä.

Vain puolta vuotta aiemmin hän oli jäänyt toiseksi Suomen Neito -kilpailussa ja Miss World -kilpailun edustuspaikka jäi näin ollen saamatta.

– Tänä päivänä voin todeta että ehkä ihan hyvä niin, Lola kirjoittaa.

Lola kertoo kuvan yhteydessä olleensa tuolloin ensimmäisessä kansainvälisessä malli- ja kauneuskilpailussa Bahamalla.

– Tämän kyseisen kansainvälisen kisan omisti Donald Trump, ja kisa kantoi nimeä American Dream Calendar Girl Model Challenge, joka oli osa suurta American Dream World-perhettä. Päädyin kisassa kalenteriin helmikuun tytöksi, jonkun matikalla se tarkoitti silloin kolmatta sijaa. Se onkin ainoa kisa mistä olen saanut itselleni kruunun ihan kotiin asti.

– Lämmintä oli, kokemus oli vähintään silmiä avartava ja taas oli oma naama joissakin lehdissä tuon saavutuksen jäljiltä. Vuosi 1996 oli kuitenkin vasta alussa…

Lola Odusoga valittiin pian kisojen jälkeen samana vuonna Miss Suomeksi ja hän sijoittui vuoden 1996 Miss Universum -kilpailussa kolmanneksi. Vuonna 1997 hänet valittiin myös Miss Skandinaviaksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Lola Odusoga sai törkykommentin uimapukukuvaansa – julkaisi heti perään uuden: ”Saan vaan lisää poweria siitä, jos kuvani häiritsee”

Lola Odusoga pamautti someen napakan tekstin periaatteistaan: ”Olen lähtenyt rumbaan puhtaasti työ edellä”