Lola Odusoga pamautti someen napakan tekstin periaatteistaan: ”Olen lähtenyt rumbaan puhtaasti työ edellä”

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga, 43, kirjoittaa napakasti periaatteistaan liittyen julkisuuteen ja varsinkin sosiaaliseen mediaan. Lola sanoo Instagram-tilillään julkaisemassa kirjoituksessaan pitävänsä edelleen kiinni siitä mitä sanoi jo vuonna 2016.

– Kuka tahansa voi jakaa sosiaalisessa mediassa itsestään kaiken yksityiselämän kiemuroita myöten, ja se ilmiö tuntuu olleen muodissa jo pidempään, mutta minä en sitä tee.

– Arvostan yksityisyyttäni, ja olen tehnyt töitä vaaliakseni sitä eri tavoin koko aikuisuuteni eli julkisen elämäni ajan, Lola kirjoittaa.

Hän kertoo saavansa jatkuvasti muun muassa treffikyselyitä ja vihjailuja mahdollisesta yhteisestä tulevaisuudesta.

– Kun julkisuudenhenkilö ei tuo parisuhdettaan someen, oletetaan ettei sellaista ole, koska se poikkeaa siitä miten niin moni muu toimii, Lola toteaa kirjoituksessaan.

Julkisuudessa lähes koko elämänsä elänyt Lola on oppinut toimimaan hänelle sopivimmalla tavalla. Hän ei hae huomiota Instagram-julkaisuillaan eikä avaa yksityiselämäänsä liikaa, vaikka media ja julkkikset elävätkin nykyään tietynlaisessa symbioosissa.

– Minä olen valinnut toisen tavan, en ole hakemalla hakenut huomiota vielä, enkä ajatellut niin edes koskaan tekeväni. Olen koko rumbaan aikoinaan lähtenyt puhtaasti työ edellä, ja näin se tulee olemaankin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

IL: Entisellä missillä Lola Odusogalla yllättävä rooli Temptation Island -ohjelmassa – ”Jatkuvaa tarkkailemista”

Lola Odusoga julkaisi bikinikuvan – kritisoi ulkonäkökeskeistä uutisvirtaa: ”Ollaan upeita ja riittäviä monin eri tavoin”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.