Huippukokki Hans Välimäki, 51, ottaa Instagramissa voimakkaasti kantaa ravintola-alan koronarajoituksiin. Välimäki julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa näyttää keskisormea ja kohdistaa kiukkunsa varsinkin Suomen perhe- ja peruspalveluministeriin Krista Kiuruun.

– Olen pohtinut näin suhteellisen rehellisenä veronmaksajana ja äänestäjänä, että sitä saa mitä tilaa. Ja siksi meillä on tämä nykyinen porukka tällä hetkellä ”vetämässä.”

– Huhupuheet siitä, että Kiuru porukoineen pystyy ”torppaamaan” koko muun Suomen virkamieskoneiston suositukset ja päätökset kerta toisensa jälkeen herättää ainakin allekirjoittaneessa syvää huolta, sillä silloin meillä on ainakin kaksi isoa ongelmaa. Toinen on systeemissä ja toinen on Kiuru, Välimäki pamauttaa.

– Kiuru on kadonnut kuvasta, eikä hän vaivaudu (tai uskalla) enää itse median eteen, vaan informaatio annetaan välinpitämättömään tyyliin milloin sattuu, miten sattuu ja lisäksi suurelta osin auttamatta liian myöhään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Välimäki luotsaa Helsingissä Bistro Bardot nimistä ravintolaa. Koronarajoitusten vuoksi Helsingin ravintoloissa alkoholin anniskelun tulee päättyä kello 17 ja ruokailun kello 19 mennessä. Huippukokki muistuttaakin ihmisiä tiukkaan sävyyn äänestämisen tärkeydestä.

– Muistakaa äänestää. Nimittäin itselläni ainakin on mitta niin täynnä tätä jengiä, että mitä nopeammin pääsemme näistä saatanan tunareista, niin sen parempi!

Lue myös:

IL: Katso kuvat! Hans Välimäki laittoi hulppean kattohuoneistonsa myyntiin: ”Suunnitelmissa on maisemanvaihdos”

Will Smith julkaisi rehellisen kuvan korona-ajan vartalostaan – some suitsuttaa: ”Mitä itsevarmuutta!”