Vesa Keskisen perhettä kohtasi suuri suru heinäkuussa, uutisoi Hymy-lehti. Vesan Jane-vaimon äiti kuoli syöpään.

– Suruni ei koskaan poistu. Suruni tulee aina palaamaan mieleen hänen kuviaan katsellessa ja vuoden tiettyinä päivinä. Suruprosessini tulee kestämään koko elämäni. Äiti oli minulle elämäni tärkein ihminen. Suhteemme syvyyttä minun on mahdoton kuvailla, koska se rakentui kaikesta vuosien varrella yhdessä kokemastamme, Jane kertoo lehdelle.

Jane vietti viimeiset kuukaudet äitinsä luona Brasilisiassa lastensa kanssa.

Tuurin kyläkaupan työntekijöille Jane esitti toiveen palattuaan Brasiliasta Suomeen. Hän toivoi, etteivät työntekijät lähettäisi hänelle suruvalitteluja. Tällä hetkellä hän yrittää välttää keskustelua äitinsä poismenosta ja toivookin, ettei kukaan muistuttaisi häntä äitinsä kuolemasta.

– Vältän myös äitini kuvien katsomista. Haluan käydä surutyön läpi yksin. Niin, ettei kukaan huomaa. Käyn surutyötä läpi, kun teen lapsille ruokaa tai siivoan. Tai juuri ennen nukahtamistani. Silloin kukaan ei näe kyyneleitäni. En halua tehdä lapsiamme enkä Vesaa surulliseksi.

Lähde: Hymy

Lue myös:

IS: Vesa Keskisen raastava ikävä – Jane-vaimon ja lasten paluulento Brasiliasta peruttiin jälleen: ”Tunnelma synkkeni kerralla”

IL: Vesa Keskinen tempaisi – jakoi ilmaisia ruokakasseja