Yrittäjä ja somevaikuttaja Sara Sieppi avautuu uudessa Iholla-jaksossa häneen viime kesänä romanttisessa mielessä yhdistetystä muusikkomiehestä ja tämän mediakäytöksestä. Sara oikoo heti alkuun, että huhupuheista huolimatta hänen ja miehen välillä ei ole ollut muuta kuin kaveruutta.

Sara on silmin nähden turhautunut perättömiin huhuihin, ja lisää ärsytystä saa aikaan miehen kummallinen käytös mediassa. Mies on Saran mukaan kommentoinut suhdehuhuja julkisuudessa.

– Miksei hän vain anna asian olla? Halusiko hän tutustua minuun silloin aikoinaan vain saadakseen pienen hetken julkisuudessa ja tämän kohun, Sara pohtii miehen motiiveja.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Sara toteaa tilanteen olevan uskomaton. Häntä ihmetyttää erityisesti se, että mies on sanonut avoimesti mediassa, että suhdekohu ei ollut hänelle huono juttu.

– Häneltä on kysytty, että miltä tällainen kohu on tuntunut, kun hän haluaisi varmasti olla julkisuudessa musiikkinsa vuoksi. Hän on vastannut, että ”ei tämä ollut huono juttu minulle”, Sara ihmettelee.

Sara uskoo, että miehen tarkoitusperänä onkin ollut nimenomaan hyötyä hänestä ja saada hänen kauttaan tavoittelemaansa julkisuutta.

– Tulee hyväksikäytetty olo, Sara summaa tunteitaan.

Jos kuva ei näy, näet sen myös klikkaamalla tästä.

Iholla-sarja on katsottavissa Discovery+-suoratoistopalvelussa. Sarjan uudet jaksot julkaistaan keskiviikkoisin.

Lue myös:

Sara Sieppi poseeraa viettelevän seksikkäänä vetoketju auki ja stringejä vilautellen

Sara Sieppi ja Alisa-sisko luksuslomalla Iholla-sarjassa – ”Otetaanko me oikeasti omat makkarit?”

Sara Sieppi juhli ilman maskia – kommentoi nyt närkästyneenä Seiskan juttua: ”Oli isoa biletystä kerta kaikkiaan”