Tunnettu mediapersoona ja somevaikuttaja Sara Sieppi puhuu Discoverery+-suoratoistopalvelun Iholla-sarjassa rehellisesti entisen puolisonsa Roope Salmisen seksuaalirikostuomiosta.

Ohjelmassa Sieppi kertoo vastaanottaneensa Instagram-sovellukselta muistutuksen eräästä parin vuoden takaisesta julkaisusta, joka sai hänet pohtimaan ensitapaamistaan Salmisen kanssa.

– Tuli sitten sellainen, että tästä julkaisusta on kaksi vuotta. Ja siinä oli erojulkaisu, Sieppi tokaisee.

– Samaan aikaan otsikot huutaa: ”Roope Salminen tuomittiin seksuaalirikoksesta”, hän lisää järkyttyneenä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sieppi on lukenut Salmisen rikostuomiosta lehdistä.

– Seksuaalirikos on ilmeisesti tapahtunut 2015, Tavastia-keikan jälkeisenä… Ne oli ilmeisesti viettänyt vuorokauden yhdessä, hän toteaa pettyneenä.

Siepin mukaan hänen ja Salmisen seurustelusuhde sai alkunsa juuri kyseisen Tavastia-keikan aikaan. Salminen oli lähettänyt Siepille keikanjälkeisenä päivänä viestin, jossa kyseli tämän kuulumisia.

– Ja nyt sitten tämä seksuaalirikos on tapahtunut silloin. Olen myös sanonut medialle, että meidän juttu Roopen kanssa alkoi sieltä… Mikä kuulostaa nyt tällä hetkellä täysin hurjalta jutulta, Sieppi avautuu.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sara Sieppi ja Roope Salminen seurustelivat vuosina 2015-2018. Sieppi on suhteen päättymisen jälkeen kertonut julkisuudessa sen olleen täynnä pettämistä ja valehtelua.

– En olisi halunnut olla sinisilmäinen, mutta tämä suhde teki sen minulle. Aina löytyi jokin selitys asioille, välillä jopa aivan liiankin uskottava. En erottanut totuutta enää valheesta, sillä se tehtiin aina niin taidokkaasti ja häikäilemättömästi, Sieppi kirjoittaa vuonna 2019 julkaisemassaan blogitekstissään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Iholla-sarja katsottavissa Discovery+-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

Iholla: Sara Sieppi avautuu häneen liitetyn muusikkomiehen käytöksestä – ”Hyväksikäytetty olo”

Sara Sieppi laukoo Iholla-sarjassa suoran mielipiteensä hänestä kirjoitetuista lehtiotsikoista – ”En ole tyrkyttämässä itseäni”

Sara Sieppi ja Alisa-sisko luksuslomalla Iholla-sarjassa – ”Otetaanko me oikeasti omat makkarit?”