Entinen tosi-tv-tähti Iida Ketola-Korppila kertoi TV2:n Tilipäiväkirjat-sarjassa raskaasta korona-kiistasta vuokraisännän kanssa.

Iida pyörittää Helsingin Töölössä kampaamo-kahvilaa, joka on ajautunut koronapandemian puhkeamisen jälkeen ahdinkoon. Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja on ilmoittanut Iidalle, ettei hän pääse vuokrasopimuksesta eroon kuin kahden vuoden päästä, eli vuokrasopimusten mukaisesti.

– Vuokraisäntä sanoi, että emme saa lähteä emmekä saa vuokrista alennusta. Syy on se, että meidän vuokratulomme ovat kymmenen prosenttia taloyhtiön tuloista, kyyneliä vuodattava Iida saa sanotuksi.

Itkuinen Iida ei voi käsittää, miksi taloyhtiö ei halua katsoa asiaa hänen kannaltaan.

– He ovat valmiita heittämään minun koko elämäni ihan vittuun heidän kymmenen prosenttinsa tähden! Hän vain hoki, että ”vuokrasopimukset ovat sitovia” ja että ”heidänkin pitää miettiä omaa talouttaan”. Minun elämäni ei ole heidän silmissään kymmenen prosentin arvoinen!

Eilen televisiossa esitetyn ja lehtiotsikoihin nousseen jakson jälkeen Iida on saanut vuokraisännältä tiedon vuokrankorotuksista. Hän aikoo irtisanoa liiketilansa heti, kun se on suinkin mahdollista.

– Kun mulla tulee neljä vuotta täyteen tuossa, niin lähden näyttävästi Manskulta, enkä koskaan palaa! Nyt lähinnä naurattaa, että kuinka mulkkuja ihmiset voikaan halutessaan olla, Iida kirjoittaa hänen kirjoitetun jutun yhteyteen Instagramin Stories-osiossa.

Lue myös:

Oho! Iida Ketola liittyi maksulliselle K18-sivustolle – sai myös Touko Aallon exän mukaan!

Näin Sofia Belórf kommentoi Metropolille suhdettaan Stefaniin vain muutamaa päivää ennen eroa: ”Se tapa ärsyttää minua todella paljon”