Oho! Iida Ketola liittyi maksulliselle K18-sivustolle – sai myös Touko Aallon exän mukaan!

Big Brotherista tunnetuksi tullut kampaamo- ja kahvilayrittäjä Iida Ketola-Korppila, 30, kertoo Instagramissa liittyneensä OnlyFans-sivustolle.

Toisin kuin Instagram, OnlyFans-sivusto sallii paljastavan K18 materiaalin julkaisun maksavien seuraajien iloksi. Iidan kuukausimaksu sivustolla on 35 dollaria, eli noin 30 euroa.

Hän paljastaa tekstissään, että avasi tilin samanaikaisesti Touko Aallon ex-rakkaan Iris Flinkkilän kanssa.

– Hyvissä nudeissa lähinnä ärsyttää, ettei oo ollu alustaa mihin postata niitä. Siksi me perustettiin Iris Tuulevin kanssa Onlyfans -tilit. Nyt on se kauan kaivattu alusta, Ketola kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös Iris kertoo liittymisestään K18-sivustolle Instagram-tilillään julkaisemansa kuvan yhteydessä.

– Meillä oli Iida Ketolan kanssa pieni business- ja creauspalaveri. Päätettiin yhteistuumin pistää omat Onlyfans -tilit pystyyn, koska meitä on molempia kiinnostanut jo pitkään, miten se homma toimii, Iris kertoo.

View this post on Instagram

MURSKATAAN PATRIARKAATTI!!! 😈 Moi! Käy ihmeessä tilaamassa mun onlyfans-profiili! Haluat kuitenkin! Onlyfans.com/iristuulevi is The place to be. Sinne vaan kuule! Ai niin, oon ens keväänä kuntavaaleissa ehdolla Helsingissä, tervetuloa mukaan tekemään feminististä kampanjaa yhdenvertaisen Helsingin puolesta, johon mahtuu kulttuuria, jossa mielenterveyspalvelut ovat toimivat ja jossa tehdään töitä ilmastonmuutosta vastaan! Lisäksi agendalla: kitketään yhdessä verkkoviha!🔥🤘😈 Meillä oli @ogiidaketola kanssa pieni business- ja creauspalaveri tässä. Päätettiin yhteistuumin pistää omat #onlyfans-tilit pystyyn, koska meitä on molempia kiinnostanut jo pitkään, miten se homma toimii. Jossain vaiheessa ajateltiin kertoa siitä vähän laajemminkin. Muutenkin, why not? Mun eleet tässä kuvassa näyttää siltä kuin olisin sanomassa, että ”contentin taso tulee olemaan ainakin näin korkeella”, mutta oikeasti fiksaan siinä otsatukkaani. #feminism #girlssupportgirls #onlyfansfi

A post shared by Iris Flinkkilä (@iristuulevi) on

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sekä Iida, että Iris ovat molemmat jakaneet aiemmin Instagramissa paljastavia kuvia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Playboy-kaunotar Erika Helin julkaisi jälleen rohkeita topless-kuvia: ”Alastomuus on minulle hyvin luonnollinen asia”

Ronskeja seksipaljastuksia! Eva Wahlström ja Niklas-rakas avautuvat seksielämästään: ”Fanit keskeyttivät konepeltisession”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.