Mediapersoona Iida Ketola on ottanut Instagramin tarinaosiossaan kantaa Kristian Heiskarin ja Archie Cruzin Lainsuojattomat-ohjelman aiheuttamaan kohuun. Ohjelman ensimmäinen jakso julkaistiin YouTubessa sunnuntaina, mutta poistettiin jo maanantaina ison kohun saattelemana.

Syynä videon poistamiselle oli Archien asiaton ja loukkaava käytös, jota hän myöhemmin pyyteli anteeksi Instagram-tilillään. Archie vetosi anteeksipyyntönsä yhteydessä alkoholin vaikutukseen.

– Huumorintajuni saattoi mennä skidisti over the limit. Toivottavasti ette kuitenkaan ota kaikkea niin tosissaan. It’s entertainment, toisesta sisään ja toisesta ulos. Vanha ystäväni kuningas alkoholi otti vallan ja loppu on historiaa, Archie kirjoitti Instagramissa.

Jos upotus ei näy, katso kuva täältä.

Lainsuojattomat-ohjelman katsonut Iida kyseenalaistaa Instagram-tilillään nimenomaan Archien anteeksipyynnön, sillä mies syytti törttöilystään yksinomaan alkoholia.

Kuvakaappaus Iida Ketolan Instagram-tarinasta.

– Archie syyttää kaikesta siis alkoholia eli ei ota mitään vastuuta omasta käytöksestään, Iida huokaa tarinavideollaan.

– Viina vei miestä, ja myöskin vähän sellainen, että ”anteeksi, jos pahoititte mielenne huonosta huumorista”. Se, että sä homottelet ja haukut ihmisiä läskiksi, ei ole vain huonoa huumoria, Iida toteaa.

Kuvakaappaus Iida Ketolan Instagram-tarinasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Archie ja Kristian tutustuivat Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksissa viime kesänä. Kristian on todennut tahollaan, ettei hän aio jatkaa enää yhteistyötä Archien kanssa.

– Pahoittelut omasta puolestani. Yhteistyö Archien kanssa laitettiin kerrasta pakettiin. Käsi ylös virheen merkiksi ja jatkossa toteutan sisältöä omille kanavilleni itsekseni, Kristian sanoo.

Lue myös:

Selviytyjät-tähti Archie Cruz sekoili suorassa lähetyksessä – näytti paljasta pyllyä ja haukkui entisen bändikaverinsa!

Archie Cruz vastaa sekavasta Youtube-videostaan syntyneeseen kohuun – ”Vanha ystäväni kuningas alkoholi otti vallan”

BB-voittaja Kristian Heiskari kommentoi vihdoin Archie Cruzin sekoilua: ”Yhteistyö laitettiin kerrasta poikki”