Iida yritti tavoitaa Archieta somen välityksellä.

Viime viikonloppuna vieraan naisen kanssa pusukuvan julkaissut Archie Cruz sai Iidan raivostumaan ja avautumaan sosiaalisessa mediassa.

Iidan julkaisussa nähtiin kuvakaappaus Archien ja naisseuralaisen pusukuvasta. Iida kuitenkin poisti julkaisunsa nopeasti. Archie oli poistanut kuvansa nopeasti, mutta tämä ei ollut auttanut tilanteeseen.

– Miten kehtaat?! Mikä luuseri. Olen niin pettynyt. Miten elämä voi olla näin paskaa, Iida kirjoitti julkaisussaan vapaasti suomennettuna.

Iida Vainio raivostui Archien Cruzin pusukuvasta: ”Kuinka kehtaat?! Mikä luuseri”

Iida Vainio hengaili Archien tempauksen jälkeen Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutuksi tulleiden Japen ja Wallun kanssa. Wallu piti kuvassa Iida lämpimästi omassa kainalossaan ja hänellä on toisessa kädessään viinilasi. Kolmikko oli selvästi biletuulella.

Jape sekä Wallu ovat tällä hetkellä sinkkuja.

Iida Vainio kosti Archielle? Julkaisi rohkean ja paljonpuhuvan kuvan komistusten kanssa

Archie julkaisi Instagramiinsa hetki sitten valokuvan

Sähkökitaraa kädessään pitelevä rokkari on viime ajat keskittynyt musiikintekoon. Rokkari myös paljasti aikovansa säveltää pehmeitä rock-balladeja suomenkielellä.

Iida halusi Archien vastaavan yksityisviestiin.

– Vastaa minun yksityisviestiini hyvä herra, Iida kommentoi vapaasti suomennettuna Archien julkaisemaan kuvaan.

Archie ei ole vielä vastannut Iidan viestiin ainakaan julkisesti.

Iidan kommentti herättää hämmennystä, sillä eikö nopein tapa tavoittaa oma kihlattu olisi puhelimen välityksellä, eikä sosiaalisessa mediassa?

Archie ja Iida eivät ole kommentoineet julkisesti välejään. Iida on myös muuttanut Instagram -profiilinsa yksityiseksi.