Kultamekostaan koko Suomelle tunnetuksi tullut Iida Vainio on kuluneen puolen vuoden aikana herättänyt runsaasti huomiota ulkonäöllään ja itsevarmalla olemuksellaan.

Vainio saa sosiaalisessa mediassa jatkuvasti kasapäin kehuja. Monet pitävät Vainiota esikuvanaan ja ylistävät naista hänen tyylistään.

Kaikkia Vainion pukeutuminen ei kuitenkaan miellytä. Vainio on julkaissut omalla Instagram-tilillään kuvakaappauksen eräästä törkykommentista, jonka hän on saanut edelliseen postaukseensa.

– Miten voit haaveilla toimittajan työstä kun et edes osaa pukeutua kuin toimittaja??? Seksityöläiset pukeutuvat tuolla lailla paljastavasti kuten sinä tässä kuvassa! Mieti, mitä haluat ja pukeudu sen mukaisesti! kommentissa lukee.

Päivityksensä ohessa Vainio vakuuttaa, ettei aio muuttaa ulkonäköään kritisoijien vuoksi.

Hän on lisännyt kirjoituksensa viereen itsestään näyttävän kuvan, jossa poseeraa kaunis paljettimekko yllään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Tämä on tyyli eikä ole muuttumassa, painu vittuun jakkupukuinesi, Vainio lataa Instagramissa.

– Tämä on asia mitä haluan nimenomaan muuttaa ja syy miksi pukeudun miten haluan. Mikä on sitten toimittajan pukeutumiskoodi ja kuka sen määrää? En anna vanhanaikaisen käsitteen määrittää ainakaan mun tekemistä koskaan.

Vainion rohkea postaus on kerännyt hurjan määrän tykkäyksiä ja kehuja.

– Pidä puolesi. On hienoa nähdä, että konservatiiviset ajatusmallit saa kyytiä! eräs seuraaja kannustaa.

– Pidä toi tyyli, eräs toinen muotoilee sydänemojin kera.

Lue myös:

IL: Kimmo Vehviläinen pyytää anteeksi Iida Vainiolta – ”Tuli todella paha mieli”

Iida Vainio julkaisi painavan kannanoton – laukoo suorat sanat Kimmo Vehviläiselle: ”Olin todella hämmentynyt ja surullinen”