Tänä keväänä koko kansalle tunnetuksi tullut somevaikuttaja Iida Vainio avautui eilen keskiviikkona (22.6.) omalla Instagram-tilillään ikävästä kohtelusta, jota hän on saanut itseään vanhemmilta julkkiksilta.

Vainio nosti postauksessaan esille radiojuontaja Kimmo Vehviläisen, jonka kommentit olivat erityisesti satuttaneet häntä.

– Keväällä hämmästyin todella paljon kun kuuntelin Aito Iskelmä -kanavaa ja Kimmo Vehviläinen laukoi mielipiteen minusta suorassa radiolähetyksessä näin: ” onneksi tuo ei ole minun lapsi” yms. lynkkaamista, Vainio kirjoitti julkaisussaan.

– Olin todella hämmentynyt tuosta mutta oikeestaan enemmän surullinen siitä että suorassa radiossa voidaan noin vaan lynkata nuori nainen pukeutumisen perusteella ja se on ihan ok. Tottakai on sananvapaus yms. mutta mielestäni joku taso pitäisi radiossa olla, hän lisäsi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt Vehviläinen on ottanut julkisesti kantaa tapaukseen Iltalehden tuoreessa haastattelussa. Vehviläinen pyytää haastattelussa anteeksi Vainiolta.

– Haluan pyytää anteeksi Iida Vainiolta. Tuli tosi paha mieli, että hän muistaa vieläkin tämän tapahtuman. Hän on niin nuori. Hänen astumisensa julkisuuteen tapahtui kovalla tavalla. Hänen ei tarvitsisi välittää yhtään, mitä tällainen vanha gubbe täällä huutelee, Vehviläinen toteaa Iltalehdelle.

Vehviläisen mukaan tarkoitus ei ollut loukata Vainiota. Hän sanoo kuitenkin ymmärtävänsä, että käytti keskustelussa liikaa ”vanhempien suusta -tyylistä” kommentointia.

Vehviläinen kiistää, että olisi radiossa sanonut lausetta ”onneksi tuo ei ole minun lapsi”.

– Olen varma, etten sanoisi noin. Kannatan Iida Vainiota nykyään, Vehviläinen summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

Iida Vainio julkaisi painavan kannanoton – laukoo suorat sanat Kimmo Vehviläiselle: ”Olin todella hämmentynyt ja surullinen”

Vasta kihlautunut Iida Vainio erosi nyrkkeilijärakkaansa kanssa – ”Olisit ostanut minulle kukkia”