Laulaja Helmi Loukasmäki nousi julkisuuteen kolme vuotta sitten ystävystyttyään kesätyöpestinsä kautta muusikkolegenda Dannyn kanssa.

Viime keväänä Loukasmäki joutui massiivisen kohun keskiöön, kun mediassa lähti leviämään spekulaatioita hänen, Dannyn ja artisti Erika Vikmanin kolmiodraamasta.

Tuoreessa Iltalehden haastattelussa Loukasmäki ottaa kantaa vuoden takaiseen kohuun. Hän puhuu avoimesti väleistään Erika Vikmaniin ja torppaa huhut siitä, etteivät he tulisi toimeen toistensa kanssa.

– Emme ole koskaan olleet Erikan kanssa riidoissa, emmehän edes tunteneet. Asiat ovat kyllä voineet sotia keskenään julkisuudessa, Loukasmäki toteaa Iltalehdelle.

– Ne jutut sekoittivat omaa elämää ja mieltä. Viime kesänä keskustelimme asiat halki keskenämme. On tosi kiva, että nyt on hyvät välit ja voimme kutsua toisiamme ystäviksi, hän lisää rehellisenä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Haastattelussa Loukasmäki painottaa olevansa onnellinen, että julkinen myllytys on vihdoin takanapäin. Vikmanin kanssa hänellä on paljon yhteistä, ja kaksikon väliset keskustelut ovatkin toimineet tärkeänä vertaistukena keskellä haastavaa ajanjaksoa.

– Ajattelen, että Erikan kanssa ymmärrämme toisiamme monissa asioissa todella hyvin. Hän on ollut samassa asemassa kuin minä: tullut nuorena julkisuuteen ja tullut tunnetuksi siitä, että hän on viihtynyt Dannyn kanssa, Loukasmäki summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

Helmi Loukasmäki juhlii syntymäpäiväänsä Thaimaassa – näin Erika Vikman onnitteli ex-miehensä avustajaa!

Danny kertoo viimein totuuden naiskuvioistaan – suhde Erika Vikmanin kanssa päättyi kolmiodraamaan!