IL: Henna Kalinaisen raskaus paljastui kesken kuvausten – voimisti halua elämäntapamuutokseen

Onnellinen Kalinainen paljasti Instagram-julkaisussaan myös esikoisen lasketun ajan.

Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen, 31, on mukana Olet mitä syöt -ohjelman uudella kaudella.  Hän kiittää ohjelman ansiosta parantuneita elämäntapojaan raskaudesta.

– Tulin kesken kuvausten raskaaksi. Se oli iso alkushokki, en osannut varautua siihen. Se tuli todella oikeaan aikaan, mutta todella nopeasti, Kalinainen iloitsee Iltalehdelle.

Kalinainen kertoo puhuneensa mahdollisesta perheenlisäyksestä jo pitkään kihlattunsa Jarkon kanssa. Pari oli todennut, että lapsi saa tulla kun on tullakseen.

– Aika pitkään siinä meni, elämäntavat todennäköisesti vaikuttivat siihen suuresti. Lapsen saaminen on aina ihme, ei niitä noin vain tule.

Raskaus voimisti halua elämäntapamuutokseen

Kalinainen oli päättänyt jo ennen kuvauksia, että haluaa elää terveellisesti. Ohjelman ansiosta elintavat menivät remonttiin ja raskauden vuoksi myös kaikki päihteet jäivät luonnollisesti pois.

– Tarvitsin siihen vain apua. Raskaus vain voimisti sitä, että lähdin toden teolla mukaan. Tietysti sitä haluaa entistä enemmän voida paremmin, kun odottaa vauvaa, hän kertoo.

Kalinainen on vuosien varrella kokeillut useita erilaisia dieettejä ja kertoo yllättyneensä, ettei terveelliseen ruokavalioon kuulu pitkiä kieltolistoja tai tiukkoja rajoituksia.

– Tällä hetkellä syön kaikkea, kunhan se on puhtaista raaka-aineista ja itsetehtyä, että tiedän, mitä syön. Tarvitsin ammattilaisen kertomaan minulle, miten kannattaa tehdä ja syödä, hän toteaa.

– Tässä ei lähdetty tavoittelemaan painonpudotusta, vaan hyvinvointia ja että terveys paranee. Mun sisällä kasvaa lapsi, sillä on pakko olla hyvät lähtökohdat.

Suunnitelmissa myös häät

Odotettu perheenlisäys täydentää viime vuonna alkaneen parisuhteen ja häitäkin on jo suunniteltu, vaikka ne saavat todennäköisesti odottaa vielä pari vuotta.

– Meillä ei ole mikään kiire, kun ollaan joka tapauksessa yhdessä. Vauva sitoo meitä entistä enemmän.

Kalinainen julkaisi Instagramissa kauniin kuvan raskausvatsastaan ja kertoi lasketun ajan olevan vuodenvaihteessa.

– Äiti ja isä odottaa sinua jo niin kovasti, mutta kasva siellä pieni turvassa ja tule kun aika on. Kiitos, että saamme olla sinun vanhemmat. LA 30.12, Kalinainen kirjoittaa sydänemojien kera.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.