Kohukaunotar Iida Vainio kihlautui toukokuun lopussa thainyrkkeilyn maailmanmestarina tunnetuksi tulleen Jesse Palannon kanssa. Tuolloin pariskunta vannoi rakastavansa toisiaan ikuisesti.

Kovin kauaa kaksikon välinen rakkaus ei kuitenkaan kestänyt, sillä nyt Iida ja Jesse ovat päättäneet erota. Ikävästä uutisesta kertoi ensimmäisenä Seiska-lehti.

Iida ja Jesse ovat molemmat poistaneet omilta Instagram-tileiltään aiemmin julkaisemansa, hellyyttävät yhteiskuvansa. Lisäksi pari on lopettanut toistensa seuraamisen.

Paljon kertoo myös Jessen viikonloppuna julkaisema ja sittemmin poistama Instagram-kuva, jonka yhteyteen hän oli lisännyt varsin kyseenalaisia hashtageja.

– #missä #missit #taas, postauksessa luki.

Vastauksena tähän lisäsi Iida Instagramin Stories-osioon kaverikuvan, jonka ohessa hän käytti samantapaisia aihetunnisteita.

– #missä #herrasmiehet #taas, Iida tilitti.

Tällä viikolla Iida julkaisi Stories-osioonsa uuden kannanoton, joka todennäköisesti on myös osoitettu hänen ex-rakkaalleen.

Julkaisussaan Iida poseeraa näyttävä, musta mekko yllään keskellä kaunista kukkaniittyä.

– Olisit ostanut minulle kukkia, Iida muotoili Stories-osiossaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Metropoli paljasti Iidan ja Jessen suhteen muutamia kuukausia sitten maaliskuussa. Tuolloin Iida kuvaili viihtyvänsä hyvin Jessen seurassa.

– Jesse on todella hauska, räiskyvä ja hyväsydäminen ja sosiaalinen persoona. Hän on samaan aikaan tuuliviiri ja sitoutumiskammoinen, joten emme ole vielä ihan lähiaikoina muuttamassa kuitenkaan yhteen, Iida kertoi Metropolille.

Lue myös:

Kultamekosta tunnetuksi tullut Iida Vainio yllättää – meni kihloihin ex-urheilijan kanssa!

Kuvat Stefan Thermanin ja kultamekosta tunnetun Iida Vainion yhteisestä illanvietosta vuotivat nettiin