Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti puhuu isäsuhteestaan poikkeuksellisen avoimesti Susanne Päivärinnan Iltalehdelle luotsaamassa Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa.

Aitolehti kertoo eläneensä isättömän elämän.

– Minulla on isä Ruotsissa mutta hän ei ole minun elämässäni, Aitolehti toteaa ohjelmassa.

– Emme ole tekemisissä, hän täsmentää.

Asiaan ei Aitolehden mukaan liity suurempaa draamaa. Hän on pystynyt hyväksymään sen, ettei hän ehkä koskaan tule tapaamaan isäänsä.

– En ole halunnut myöskään minun äidiltäni kysellä hirveästi. Totta kai minä puhun, ja totta kai äiti myös kysyy, että miltä minusta tuntuu. Mutta jotenkin koen, että en ole minun äidilleni halunnut tehdä sellaista oloa, että minä hirveästi asettaisin paineita tämän asian suhteen hänelle, Aitolehti alleviivaa.

– Koen, että olen saanut äidiltä aina kaiken sen rakkauden ja tuen ja turvan, mitä olen lapsena tarvinnut.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: TV5

Vaikka Aitolehdellä ei ole minkäänlaista pakottavaa tarvetta päästä näkemään isäänsä, ei hän sulje pois ajatusta, että isä ja tytär vielä joskus tapaisivat toisensa.

Omien tyttäriensä suhteen hän on aina toivonut, että haluaa, että heidän isänsä ovat heidän elämissään läsnä.

– Jossain vaiheessa tajusin sen, että jokainen vanhempi on lapsensa elämässä juuri sen verran kun pystyy ja kykenee olemaan. Se ei ole itsestäänselvää, että vanhempi on läsnä, Aitolehti summaa.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

Martina Aitolehti järjesti Stefan Thermanin kanssa tyttärelleen hulppeat yllätyssynttärit – yksi henkilö loisti poissaolollaan

IL: Martina Aitolehti myöntää vaikean erotilanteen – puhuu suunsa puhtaaksi Sofia Belórfista: ”Hän oli piste ii:n päälle”