Vuoden 2017 Miss Plus Size Marjaana Lehtinen, 38, on laihtunut huomattavasti elämäntapamuutoksen myötä ja hehkuu hyvinvointia uusimmissa Instagram-kuvissaan.

Lehtinen kertoo Iltalehdelle painonsa nousseen viime koronakeväänä huomaamatta ja heitelleen myös rajusti.

– Se oli sitä, että olin syönyt yhdeltätoista ja tulin kotiin neljältä sillä fiiliksellä, että kenen pään mä irrotan. Nälkäkiukku oli päällä – söin pussin leipää voilla, Lehtinen kertoo Iltalehden haastattelussa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän huolestui myös siitä, että verensokeri heitteli päivittäin. Kesällä Lehtinen otti yhteyttä lääkäriin asian tiimoilta, mutta onneksi kyse ei kuitenkaan ollut diabeteksen esiasteesta.

Lehtinen toteutti ruokavalioremontin ravintoterapeutin avustuksella. Hän jätti syksyn aikana myös kaikki herkut kokonaan pois. Muutosten myötä, kaunottaren paino on nyt pudonnut 20 kiloa ja vyötärö on kaventunut 15 senttiä.

– En halua valehdella. Ulkomuodon muuttuminen on kirsikka kakun päällä. Kyllähän sä hehkut eri tavalla. Kyllä se hyvältä tuntuu! Marjaana iloitsee Iltalehdelle.

Nykyään rutiineihin kuuluu myös säännöllinen liikunta ja treenit, mutta vaa’an lukemaa hän ei aio silti tuijottaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Plussamissi Marjaana Lehtinen poseeraa alasti vain lakana peittonaan – avautuu rankoista kokemuksistaan: ”Yksi lause romutti kaiken”

Plus-missi Marjaana Lehtinen julkaisi harvinaiset yhteiskuvat avopuolisonsa kanssa – ”Rakastit mua silloinkin kun vaaka näytti 170 kiloa”