Vuoden 2017 Miss Plus Size -kilpailun voittajana tunnetuksi tullut somepersoona Marjaana Lehtinen julkaisi Instagram-tililleen harvinaisen kuvasarjan, jonka yhteydessä hän ylistää kumppaniaan vuolain sanoin.

Tänään tiistaina 15. vuosipäiväänsä juhliva pariskunta poseeraa kuvissa romanttisissa tunnelmissa toisiaan halaillen.

– Oon ollut nää vuodet varsinainen villihevonen, jota et oo edes yrittänyt pitää aisoissa/aitauksessa. Oot katsellut aina sivusta kun villivarsa käy laitumella ja tulee sitten kotiin nuolemaan haavat kun on taas kerran yrittänyt juosta liian korkean esteen yli, Marjaana aloittaa pitkän kirjoituksensa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Etkä ole ikinä arvostellut mun tekoja tai valintoja. Se on tärkeää kun kokee saavansa rakkautta myös epäonnistuessaan, sillon rakkaus kasvaa ja kukoistaa. Maailma on tarpeeksi hankala ilman että kotonakin olisi kritisoija, hän kirjoittaa.

Lehtinen kiittelee puolisoaan siitä, ettei tämän ole tarvinnut hukuttaa häntä kalliisiin lahjoihin.

– Mulle riittää että oon sulle maailman kaunein nainen.

Lehtinen painottaa, että hänelle materiaa tärkeämpää on se, miten hänen kumppaninsa kohtelee häntä. Nainen muistuttaa, että rahalla ei saa käytöstapoja eikä pyyteetöntä rakkautta.

Marjaana on puhunut avoimesti julkisuudessa tekemästään 80 kilon painonpudotuksesta. Vaikka hän nyt onkin itsevarma omasta kehostaan ja ulkonäöstään, ei asia ole aina ollut näin. Lehtinen kuvailee julkaisussaan avopuolisonsa tuen olleen tärkeä osa hänen matkaansa kohti parempaa itsetuntoa.

– Rakkautta on se että rakastaa toista silloinkin kun toinen kiukuttelee tai kun sä rakastit mua silloinkin kun muut käänsivät katseensa pois.

– Silloinkin kun vaaka näytti 170kg silti mun hymy sai sut aina sulamaan, etkä kiinnittänyt huomiota mun kiloihin.

Pariskunnan pitkän suhteen salaisuudeksi Marjaana listaa huumorin, rentouden, pilkkeen silmäkulmassa ja sen, että he muistavat ollla muutakin kuin äiti ja isä.

– Kiitollinen että oot se kun oot ja kai mäkin ihan jees olen kun sä vielä siinä vierellä seisot, hän päättää kirjoituksensa.

Julkaisunsa loppuun Marjaana on liittänyt otteen Maija Vilkkumaan kappaleesta Teini.

Lehtinen on pitänyt yksityiselämänsä melko piilossa julkisuudelta. Hänellä ja hänen avopuolisollaan on kaksi lasta, jotka vilahtelevat Marjaanan somessa silloin tällöin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.