Vuoden 2017 Miss Plus Size -voittaja Marjaana Lehtinen avautui hiljattain sosiaalisessa mediassa nuoruutensa rankoista kokemuksista.

Lehtinen julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa alasti lakanaan kääriytyneenä. Postauksensa yhteydessä Lehtinen kertoo avoimesti siitä, kuinka hän on ylipainonsa takia joutunut kohtaamaan runsaasti halveksuntaa ja kiusaamista elämässään.

– Tässä on kroppa jota samaan aikaan sekä himoitaan salaisesti, että halveksitaan julkisesti, Lehtinen kirjoittaa Instagramissa.

– Ylipainoinen nainen! Kiinnostavaa tässä on se, että joillakin miehillä tuntuu olevan hirmuinen kiima meitä kurvikkaita kohtaan, vaikka tyttöystävältä usein hoikkuutta vaaditaankin.

Näet kuvan alta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nuorempana Lehtinen oli hyvin epävarma itsestään, sillä ei kokenut ulkonäkönsä puolesta kelpaavan miehille.

– Olen itse joutunut myös nuoruudessani nielemään kyyneleitä, kun joku jota tapailin, johon olin äärettömän ihastunut sanoi mulle, että olisin täydellinen tyttöystävä jos olisin hoikempi. Tähän asti meillä oli ollut kaikki ihan jees, mutta tuo yksi lause romutti kaiken. Se teki musta epävarman ja riittämättömän miesten edessä, Lehtinen toteaa.

Nykyään Lehtinen kuitenkin tiedostaa, ettei heitä oltu luotu yhteen. Hän ei kykene olemaan yhdessä sellaisen ihmisen kanssa, joka ei hyväksy häntä omana itsenään.

– Onneksi olin silloin jo sisimmässäni vahva enkä jäänyt kuuntelemaan moista roskaa, vaan ymmärsin ettei meitä oltu luotu yhteen, jos en riittänyt hänelle juuri sellaisena kuin olin, nainen painottaa.

Tänä päivänä Lehtinen elää onnellisessa parisuhteessa, jossa häntä kohdellaan hyvin ja arvostaen.

– Onneksi vastaan tuli se jolle olin hyvä just näin, Lehtinen kiteyttää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Plus-missi Marjaana Lehtinen julkaisi harvinaiset yhteiskuvat avopuolisonsa kanssa – ”Rakastit mua silloinkin kun vaaka näytti 170 kiloa”

Heikki Paasosen raskaana oleva Marita-rakas esitteli pyöristyneen vauvamahansa – katso upea bikinikuva!

Sofia Belórf avautuu julkisuuden kääntöpuolesta – yksi asia kaduttaa ylitse muiden: ”Olisi ollut kiva, että joku olisi sanonut”