Idols-kilpailun kolmannen tuotantokauden voittanut tunnettu laulaja Ari Koivunen laittoi korkin kiinni vuonna 2009 kamppailtuaan pitkään alkoholiongelman kanssa.

– Alkoholismini oli edennyt siihen, että saatoin juoda pari pulloa viskiä ollessani yksin kotona. Ihan vain sitä varten, että sain nukutuksi. Se ei onnistunut kuin ryyppäämällä itsensä sammuksiin. Alkoholismi oli kulkenut mun suvussa, ja silloin hyväksyin sen ja sanoin keikkamyyjällekin, että Koivusen pojan juopottelut taitaa olla nyt juopoteltu, Ari Koivunen kertoi Inferno-lehdelle.

Ari kertoo, ette hän saattoi juoda päivän aikana jopa kolmet kännit. Siitä huolimatta hän oli aina siinä kunnossa, että pystyi nousemaan yleisön eteen.

– Jo soolobändin kanssa päivät saattoivat olla sellaisia, että vedettiin kolmet kännit päivässä. Yhdet aamulla, kun lähdettiin liikkeelle. Tirsojen jälkeen soundcheck, ja sitten taas kännit. Päikkärit hotellilla, keikan aikana taas nousuun ja siitä sitten aamuun asti. Ja sitten rumba alkoi alusta. Mutta keikat vedettiin aina ammattimaisesti ja kunnialla, Ari kertoo.

Lue myös:

Raitistunut Redrama paljastaa synkimmän hetkensä päihdehelvetissä: ”Ajattelin, etten halua elää”

IS: Terveysongelmien kanssa kamppaillut Redrama erosi 18 vuotta nuoremmasta rakkaastaan!