Omaa tapahtuma-alan yritystä jo vuosia pyörittänyt Sointu Borg tuli koko Suomelle tunnetuksi voitettuaan keväällä 2021 esitetyn Diili-ohjelman.

Palkinnoksi huikeasta suorituksestaan Borg sai kehitysjohtajan paikan mediapersoona ja yrittäjä Jaajo Linnonmaan bisnesryppäästä. Borg on kuluneen vuoden sisällä jakanut omalle Instagram-tililleen runsaasti sisältöä yhteistyöstään Linnonmaan kanssa.

Nyt Borg kuitenkin paljastaa, että työpesti Linnonmaan yrityksissä on tullut päätökseen. Borg kertoo asiasta Ilta-Sanomien tuoreessa juhannushaastattelussa.

– Yhteinen yritys on olemassa ja olen siinä mukana osaomistajana, mutta en ole Jaajolla töissä kehitysjohtajana, Borg avaa haastattelussa.

Diili-voiton sopimukseen kuului tiettyjen sovittujen asioiden hoitaminen, ja Borg on omien sanojensa mukaan hoitanut osuutensa kunnialla loppuun asti.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tällä hetkellä Borg jatkaa työskentelyä omassa yrityksessään. Hän sanoo joutuneensa miettimään, millä tavalla voisi kehittyä ja mennä eteenpäin Diili-voiton jälkeen. Kameroiden sammuttua on pitänyt itse keksiä, kuinka hyödyntää tv-ohjelman tuoma näkyvyys.

– Diili antoi minulle näkyvyyttä, mutta olen joutunut itse pitämään huolta urani edistämisestä. Moni ajattelee minun olleen onnekas, mutta jokaisen pitää itse rakentaa oma elämänsä, sillä kotoa kukaan ei tule hakemaan, nainen painottaa.

Borg muistuttaa harvan ymmärtävän, millaisen hinnan menestyksestä joutuu maksamaan.

– Maksan edelleen oppirahoja, mutta tietynlainen naiivius on karissut sen suhteen, että kaikki tässä maailmassa eivät halua toisille hyvää. Heitä riittää niin liike-elämässä kuin viihdemaailmassakin.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Sointu Borg laukoo suorat sanat huonokäytöksisistä asiakkaista: ”Jos koet oikeudeksesi purkaa pahaa oloasi asiakaspalvelutyötä tekeviin ihmisiin, olet kusipää”

Sointu Borg avoimena tulevaisuudensuunnitelmistaan Tomi-rakkaansa kanssa – ”Mennään naimisiin ja pistetään minut paksuksi”