Yrittäjä ja Diili-voittaja 2021 Sointu Borg latelee suorat sanat ihmisille, jotka käyttäytyvät huonosti asiakaspalvelutyötä tekeviä kohtaan. Useampia messu- ja yritystapahtumien juontoja tehnyt ja omaa asiakaspalveluun suuntaavaa yritystään pyörittävä Borg julkaisi Instagram-tilillään ajatuksiaan asiasta.

– Jos koet oikeudeksesi purkaa pahaa oloasi asiakaspalvelutyötä tekeviin ihmisiin, olet kusipää, Sointu kirjoittaa.

Hän siteeraa Muhammad Alia, joka aikoinaan sanoi vapaasti suomennettuna: ”En luota kehenkään, joka on ystävällinen minulle, mutta tyly tarjoilijalle. Koska he kohtelisivat minua samalla tavalla, jos minä olisin tarjoilijan asemassa”.

– Tarkkailen uusien tuttavuuksien kohdalla niin siviili- kuin liike-elämän puolella aina sitä, miten he käyttäytyvät kassalla, tiskillä, tilausta tehdessä tai vaikkapa taksikuskia puhutellessa. Miksi? Koska se paljastaa ihmisestä paljon. Todella paljon. Todelliset värit, sanoisin, Sointu kirjoittaa.

Sointu kertoo jutelleensa ja ihmetelleensä erään taksikuskin kanssa sitä, kuinka moni asettaa itsensä sosiaalisesti asiakaspalvelijan yläpuolelle.

– Käskyttää, ilkeilee, v*ttuilee tai muuten vaan ”osoittaa vastapuolelle paikkansa”. ”Minä maksan, sinä teet mukisematta mitä käsken” tyyppinen mentaliteetti ajaa monien tapaa käyttäytyä. Kyseinen mentaliteetti on tyylitön ja junttimainen. Yksinkertaisesti sivistymätön, Sointu lataa.

– Nuori nöyryyttämäsi tarjoilijatar voi tehdä elämässään hienoja asioita. Älkäämme unohtako, että mm. pääministerimme on työskennellyt kaupan kassalla, Sointu kirjoittaa.

Lue myös:

IS: Sointu Borg paljastaa kärsineensä seksikkäästä imagostaan – suhde räppärirakkaan kanssa muutti kaiken: ”Tomi eheytti minut”

Sointu Borg laukoo suoran mielipiteensä naisista, jotka elävät kumppaniensa siivillä – ”Lopulta päädyt hävikkiin”