Vuoden 2021 Diili-voittaja, yrittäjä ja somevaikuttaja Sointu Borg on kuluneen viikon ajan lomaillut Saksan Berliinissä yhdessä räppäripuolisonsa Tomi Solosen kanssa. Tänään kotiin palaava Borg on päivittänyt reissustaan runsaasti sisältöä omalle Instagram-tililleen.

Borgin Instagram-julkaisujen perusteella hän ja Solonen ovat viettäneet lomaansa varsin kosteissa tunnelmissa. Ronskeista ulostuloistaan tunnettu nainen on lisännyt feediinsä useamman kuvan, jossa hän poseeraa alkoholijuoma kädessään.

Viikonloppuna Borg esitteli seuraajilleen kuvia, jotka hän oli napannut Solosen kanssa perinteisen valokuva-automaatin kopissa.

– Vedettiin eilen jäätävät perseet ja tungettiin tommoseen kopperoon. Kuvat oli sen näkösiä, Borg kirjoittaa postauksensa yhteydessä.

Julkaisussaan Borg ylistää Solosta vuolain sanoin.

– Rakastuin suhun tällä reissulla uudestaan. Jaksat mun kärsimättömyyttä, levottomuutta ja kriiseilyjä. Kerrot joka päivä, että rakastat. Otat aina syliin ja tilaat krapulapizzaa, Borg kuvailee kumppaniaan.

– Saat mut nauraan ja kerrot tasaseen, että oot ylpee musta. Oot parhainta, mitä elämä tarjoo. Rakastan sua, hän jatkaa.

Tyylilleen ominaisesti Borg kertoo pariskunnan tulevaisuudensuunnitelmista hyvin suorasukaiseen sävyyn.

– Joku päivä mennään vielä naimisiin ja pistetään mut paksuks, nainen paljastaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Borgin julkaisu on kerännyt valtavan määrän huomiota Instagramissa.

– Olipa onnistuttu tosirakkaus purkittamaan lyhyeen tekstiin. Olette molemmat onnekkaita, kommentoi mediapersoona Jaajo Linnonmaa sydänsilmäemojin kera.

– Ihanat, hehkuttaa malli Isabel Ljungdell.

Omasta tulevaisuudestaan Borg puhui myös aiemmin Berliinin-lomallaan. Muutama päivä sitten julkaistussa postauksessa Borg tunnustaa suunnitelleensa eläkepäiviään jo hyvissä ajoin.

Aktiivisesta elämästä nauttiva Borg ei aio hidastaa tahtiaan edes täytettyään 70 vuotta.

– Sit ku oon +70 haluun olla ylikireeseen leopardijumpperiin kietoitunu mummeli, joka punkee väkipakolla lastenlastensa mukaan huoltajaks Ibizalle, Borg tokaisee.

– Vetelen holkilla savukkeita, käskytän nuorisoo ja jakelen pienessä pöhnässä elämänohjeita. Loppuillasta hyppään pöydälle tanssiin, lapsenlapsia alkaa hävettää ja ne lähettää mut taksilla nukkumaan. Siitä goalseja, saatana. Terveiset päivädiscosta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

IS: Sointu Borg paljastaa kärsineensä seksikkäästä imagostaan – suhde räppärirakkaan kanssa muutti kaiken: ”Tomi eheytti minut”

Sointu Borg laukoo suoran mielipiteensä naisista, jotka elävät kumppaniensa siivillä – ”Lopulta päädyt hävikkiin”