Super-Marjona tunnettu tosi-tv-kasvo Marjo Niittyviita joutui viime perjantaina puolisonsa Ari Niittyviidan ja 10-vuotiaan Kevin-poikansa kanssa keskelle vaaratilannetta suositulla lenkkipolulla Lahden Radiomäellä.

Tapaus nousi esille lahtelaisille suunnatussa Facebook-ryhmässä, jossa kerrottiin, että anastettua pakettiautoa ajanut epäilty huumekuski kaahasi pakoon poliiseja Lahdessa. Pian selvisi, että paikalla oli ollut myös tv:stä tuttu Marjo.

Marjo kertoo tilanteesta tarkemmin Ilta-Sanomien haastattelussa. Hän oli ollut treenaamassa perheensä kanssa, kun matkalla parkkipaikalle heitä lähestyi kovaa vauhtia pakettiauto poliisit perässään.

– Nappasin Kevinin syliini ja lähdimme juoksemaan karkuun niin kovaa kuin pystyimme. Menimme ison hiekkakasan taakse piiloon varmuuden vuoksi, Marjo kuvailee Ilta-Sanomille.

Marjon mukaan kyseessä oli todellinen läheltä-piti-tilanne, sillä jos he olisivat lopettaneet treenin hieman aikaisemmin, olisivat he saattaaneet olla auton edessä.

– Se oli minuuteista kiinni, nainen summaa.

Ilta-Sanomien mukaan poliisista kerrotaan, että auto saatiin pysäytettyä, kun toinen poliisiauto lähti piirittämään autoa kapean kuntopolun toiselta puolelta. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.

Lue myös:

Shokkiuutinen! Jutta ja Juha Larm joutuivat muuttamaan vain muutaman viikon asumisen jälkeen unelmakodista evakkoon: ”Pitkään mietimme, että yritämmekö salailla asiaa”

Jarno Laasala päätti hypätä tuntemattomaan ja ymmärsi jotain tärkeää: ”Tämä on täysin selvää”