Yrittäjäpariskunta Jutta ja Juha Larm muuttivat hiljattain unelmiensa kotiin Pirkkalassa sijaitsevan Pyhäjärven rannalle. Molemmat ovat hehkuttaneet uutta taloaan omilla sosiaalisen median tileillään ja kertoneet, että viihtyvät hulppeassa kodissaan hyvin.

Nyt Jutta ja Juha ovat kuitenkin paljastaneet, että heidän talostaan on löytynyt hometta ja kosteutta, minkä vuoksi he joutuvat muuttamaan evakkoon.

Jutta kertoo asiasta tarkemmin omalla Instagram-tilillään.

– Pitkään mietimme, että yritämmekö salailla asiaa, mutta eihän tätä nyt voi salailla, kun on piha täynnä kaivinkoneita, Jutta toteaa Instagramin Stories-osiossa.

– Ja enhän minä nyt voi koko ajan jotain kissavideoita laittaa ja esittää, että kaikki olisi hyvin. Koska tämä on elämää! Me emme tässä nyt uhriudu, emmekä raivoa. Tämä on vain osoitus siitä, että kaikenlaista voi sattua, nainen alleviivaa.

Feed-postauksessaan Jutta painottaa sitä, kuinka tärkeää vaikeiden tilanteiden keskellä on nähdä myös kaikki hyvät asiat elämässä.

– Elämä tarjoilee yllätyksiä ja niitä ei voi itse valita. Mutta sen voi, miten niihin suhtautuu. Siksi tiedän, että meidän kotiasiat selviävät ja pääsemme muuttamaan takaisin unelmakotiin, Jutta muotoilee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Ja eihän meillä mitään hätää ole. Meillä on pieni rantatalo (ei tosin vessaa) ja kesä vasta alkamassa. Ja ennen kaikkea rinnalla ihminen, Juha, jonka kanssa on ihanaa aina, myrskyää ympärillä kuinka paljon tahansa, hän kirjoittaa sydänemojin kera.

Lue myös:

Jutta Larm siivosi vahingossa tärkeitä arvopapareita roskiin – Juha-rakkaalta vitsikäs kommentti: ”Hupsista s**tana!”

Someseuraaja halusi tietää, kuinka monta kertaa viikossa Jutta Larm harrastaa seksiä – näin julkkiskaunotar vastasi!

Muistatko mistä Jutta Larm nousi julkisuuteen? – paljastaa nyt osallistuisiko vielä vastaavaan ohjelmaan: ”Kysytty on!”