Juontaja Vappu Pimiä, 42, on jakanut vinkkinsä pitkästä parisuhteesta haaveileville tuoreessa Ilta-Sanomien haastattelussa.

Vappu ollut nykyisen aviomiehensä, Teemun Huuhtasen, kanssa yhdessä jo 10 vuotta. Pariskunnalla on kaksi tytärtä. Ennen Teemua Vappu oli ollut yhdessä ex-puolisonsa kanssa 12 vuoden ajan, joten hänellä on kokemusta varsin pitkistä parisuhteista.

– Jos haluaa pitkän parisuhteen, pitää ymmärtää se, että täydellistä ihmistä ei ole olemassa, Vappu toteaa ja vinkkaa, että pitkästä suhteesta haaveilevien kannattaa luopua täydellisyyden tavoittelusta.

Jos kuva ei näy, katso se klikkaamalla tästä.

Vapulla on myös toinen oleellinen vinkki pitkästä suhteesta haaveileville. Hän painottaa nimittäin suhteellisuudentajun tärkeyttä kumppanin valinnassa.

– Tämä on vinkki ihan jokaiselle. Kyllä jokaisen pitää ymmärtää oma liigansa. Onnekseni olen parisuhteessa, mutta jos minä vaikka olisin sinkku ja olen 42-vuotias kahden lapsen äiti, niin kyllä minä ymmärrän sen, ettei 30-vuotias lätkänpelaaja ole minusta kiinnostunut, Vappu pohtii.

Vappu muistuttaa myös, että parisuhde vaatii työtä. Tällä hän tarkoittaa sitä, että puolison kanssa pitää tehdä asioita yhdessä ja suhdetta täytyy pitää elossa ja huoltaa. Vappu painottaa myös arkisen jutustelun tärkeyttä ja kannustaa yksinkertaiseen kuulumisten vaihtoon parisuhteessa.

Jos upotus ei näy, katso kuva täältä.

Lue myös:

Vappu Pimiä pulahti avantoon ja antoi miehelleen yksinkertaisen tehtävän – härski lopputulos naurattaa

Erohuhuhujen keskellä rypevä Mira Luoti matkusti sporttilomalle – julkaisi näyttävän uima-asukuvan!

Sofia Belórf paljastaa turhimman heräteostoksensa – ”Se oli todella kallis ja olen käyttänyt sitä neljä kertaa elämäni aikana”