Seiska-lehti uutisoi tänään torstaina juontaja ja yrittäjä Jaajo Linnonmaan ja Diili-voittaja Sointu Borgin ajautuneen erimielisyyksiin. Lehden mukaan kaksikon välit ovat ”täysin tulehtuneet”.

Nyt sekä Linnonmaa että Borg ovat molemmat ottaneet aiheeseen kantaa omilla Instagram-tileillään.

– Harvemmin jaksan ottaa juoruihin tai klikkiuutisiin kantaa, mutta uutinen minun ja Soinnun riidasta on ihan potaskaa, Linnonmaa kirjoittaa julkaisemassaan Instagram-postauksessaan.

– Uutinen pohjautuu kuulema ”lähipiiriin” kuuluvan henkilön ”varmaan tietoon” ja sitä ei kumonnut, vaikka molemmat Soinnun kanssa vakuuttelimme toimittajalle väliemme olevan kunnossa. 
Totuus on kuitenkin se, että meillä on kaikki hyvin ja oon ollut supertyytyväinen Soinnun valintaan, mies vakuuttaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myös Borg on sitä mieltä, että kaksikon yhteistyö on sujunut hyvissä merkeissä, eikä heidän välillään ole ollut minkäänlaista henkilödraamaa. Borg painottaa julkisuuden olevan haastavaa, sillä hän ei enää tiedä, kehen voi täysin luottaa.

– On aika vaikea kuvata tunnetta, kun toimittaja kertoo, että lähipiiri on ollut yhteydessä toimitukseen. Se laukaisee ”vainoharhaisuuden”. Se tekee ennen kaikkea surulliseksi. Kehen voin luottaa? Haluaako joku lähelläni minulle muuta kuin hyvää?⁣ Borg pohtii.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Borg toivoisi ihmisten ymmärtävän, ettei työsuhteen aloittaminen suositun reality-ohjelman jälkeen ole aivan helppo tilanne.

– Ihmisten on hyvä ymmärtää, että työsuhteen aloittaminen suositun realityohjelman pohjalta on hyvin uniikki ja paineistettu asetelma. Miljoona silmäparia seuraa toimintaa ohjelman loputtua, mikä kasvattaa paineita, Borg toteaa.

– Kaipaan työrauhaa. Rauhaa tehdä työtäni. Rauhaa somettaa tavallani. Olla perustelematta ajankäyttöäni someseuraajilleni. En jaksaisi enää jatkuvasti selittää, miten voin tehdä oman firman juttuja ja muita keikkoja nykyisen työn ohessa. Haluaisin vain keskittyä tekemiseen.⁣ Tehdä hyvää jälkeä ja tulosta kaikessa rauhassa, nainen summaa.

Lue myös:

Seiska: Jaajo Linnonmaa ja Sointu Borg riidoissa – erimielisyydet vaikuttaneet kaksikon yhteistöihin

Sointu Borg rehellisenä Diili-voiton merkityksestä – puhuu avoimesti Jaajo Linnonmaasta: ”Olen aina jännittänyt sitä, kuinka jengi suhtautuu”