Suosittu mediapersoona Jaajo Linnonmaa ja Diili-voittaja Sointu Borg ovat tuoreen Seiska-lehden tietojen mukaan ajautuneet erimielisyyksiin.

Kaksikon välinen yhteistyö alkoi, kun Linnonmaa etsi keväällä esitetyssä Diili-ohjelmassa kehitysjohtajaa yritysimperiumilleen. Voittajaksi valikoitui Sointu Borg, joka aloitti Linnonmaan leivissä huhtikuun lopussa.

Nyt työparin huhutaan kuitenkin olevan riidoissa, mikä on vaikuttanut myös Borgin työnkuvaan. Vinkit Linnonmaan ja Borgin välirikosta ovat kantautuneet Seiskalle lehden mukaan kaksikon lähipiiristä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Jaajon ja Soinnun välit ovat täysin tulehtuneet. Soinnun työnkuvan epäselvyydet sekä vakavat erimielisyydet rahasta ja toimintatavoista ovat vieneet heidät eri poluille, Seiskalle kerrotaan.

Seiskan julkaisemassa artikkelissa sanotaan, että Linnonmaa ja Borg ovat käyneet useita kehityskeskusteluita, joihin on osallistunut myös Jaajon neuvonantajina Diilissä toimineita henkilöitä.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Jaajo Linnonmaa paljastaa, mikä Renny Harlinia huolestutti Luokkakokous 3 -elokuvan kuvauksissa – ”Kun hän täräytti siihen kyljelleen alas…”

Sointu Borg rehellisenä Diili-voiton merkityksestä – puhuu avoimesti Jaajo Linnonmaasta: ”Olen aina jännittänyt sitä, kuinka jengi suhtautuu”