TONNILLA BONUKSIA

Avaa pelitili Betsafen kasinolle ja saat seuraavat huippuedut:

  • Ensimmäisen talletuksen tuplana 250€ asti + 10€ vapaapelit
  • Toiseen talletukseen 50% talletusbonuksen 250€ asti + 25 vapaapeliä
  • Kolmannen talletuksen tuplana 500€ asti + 25€ vapaapelit

Toimi näin:

  • Avaa pelitili TÄSTÄ
  • Tee talletus ja lunasta bonus
  • Nauti voitoista

Jaajon maailmanvalloitus alkoi – myös sinä voit hyötyä siitä!

Nelosen Haluatko miljonääriksi? -ohjelman ja Radio Suomipopin Aamulypsyn juontaja sekä Polttarit-elokuviakin tähdittävä Jaajo Linnonmaa on erittäin tuottelias mies.

Hurtista huumoristaan tunnettu huuliveikko on myös piinkova bisnesmies, jolla on pistämätön vainu menestyksekkäille tuotteille. Uusimpana näistä Jaajo lanseerasi äskettäin Helsingin Slush-tapahtumassa Virtual Traveller -nimisen virtuaalisen matkailusovelluksen, josta hän uskoo tulevan maailmanlaajuinen menestys.

Virtual Traveller on mobiilisovellus, jonka voi ladata Android- ja iOS-laitteisiin. Sovelluksen sekä virtuaalilasien avulla pääsee katsomaan kohteita eri puolilta maailmaa. Poikkeuksena muihin vastaavanlaisiin virtuaalimatkailusovelluksiin Virtual Travellerissa mukanasi on matkaseurana videon kuvannut henkilö, joka samalla kertoo esittelemästään paikasta. Tällä tavalla kuka tahansa pääsee kotisohvaltaan matkustamaan virtuaalisesti minne päin maailmaa tahansa ja katselemaan ympärilleen, kuin olisi itse siellä oman matkaoppaan kanssa. Koska kuvauksia tekevät tavalliset ihmiset ympäri maailman, pääset varmasti sellaisiinkin paikkoihin, joita et muuten olisi tiennyt olevan olemassakaan.

Miten sinä sitten voit päästä hyötymään Virtual Travellerista rahallisesti? Jaajon tuottoidea perustuu käyttäjäyhteisön lataamiin mielenkiintoisiin videoihin, joille niiden kuvaaja voi itse asettaa hinnan. Jos esimerkiksi keksit jotain niin erikoista tekemistä eksoottisessa paikassa, että uskot ihmisten maksavan videon katselusta, voit asettaa sen maksulliseksi. Jos videon hinta on esimerkiksi 2 dollaria, saat jokaisesta latauksesta itsellesi yhden dollarin ja Jaajo saa yhden. Mitä enemmän latauksia videosi kerää, sitä enemmän rahaa saat.

Alla olevalla videolla Jaajo kertoo sovelluksen idean ja näemme mitä mieltä ihmiset ovat siitä Slush-tapahtumassa.

Sitten vaan kaikki kynnelle kykenevät nauttimaan muiden ilmaisista ja maksullisista videoista sekä kuvaamaan omia videopätkiä osoitteeseen www.virtualtraveller.com!

Kuva: Nelonen

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA