Jada Pinkett Smith oli suhteessa Jaden-poikansa kaverin kanssa – Will Smith antoi anteeksi

Näyttelijä Jada Pinkett Smith, 48, on joutunut salasuhde -kohun keskelle.

Räppäri August Alsina, 27, antoi hiljattain haastattelun The Breakfast Club -show’ssa Angela Yeelle, jossa hän kertoo avoimesti ollessaan suhteessa Jada Pinkett Smithin kanssa noin neljä ja puolivuotta sitten.

August kertoi haastattelussa Jadan aviomiehen Will Smithin, 51, antaneen ”siunauksensa” suhteelle. Uutisen tullessa ulos Jada oli kieltänyt jyrkästi suhteen, mutta pian ääni muuttui kellossa.

Will ja Jada istuivat alas The Red Table Talk -ohjelmassa ja keskustelivat avoimesti Jadan salasuhteesta.

Jada kertoi, että ystävyyssuhde Augustin kanssa alkoi, kun Jadan ja Willin poika Jaden Smith, 21, esitteli Augustin perheelle. August kärsi tuolloin autoimmuunisairaudesta sekä huumeriippuvuudesta ja Jada otti miehen siipensä alle.

Nainen kertoo halunneensa auttaa miestä, mutta tuohon aikaan myös avioliitto-ongelmien kanssa painiva Jada aloitti suhteen nuoren räppärin kanssa.

Jada sanoo hänen ja Will Smithin olleen täysin erossa tässä vaiheessa. Myös Will vahvisti, että pariskunta oli kokonaan eronnut, kun Jada oli suhteessa Augustin kanssa. Will kuitenkin kieltää antaneensa siunauksen suhteelle, kuten August oli aikaisemmin väittänyt.

— Kukaan muu, kuin minä itse, ei voi antaa minulle lupaa mihinkään. August varmasti halusi vain ihmisten ymmärtävän, ettei hän ole perheenrikkoja, mikä hän ei siis ole, sanoi Jada Red Table Talk -ohjelmassa.