Entinen jalkapalloilija Aki Riihilahti vahvistaa olevansa parisuhteensa tanssinopettaja Katri Mäkisen kanssa. Riihilahti kertoo asiasta tuoreessa, toimittaja Iriz Silanderin luotsaamassa Iriz Silander ja VIP-vieraat –podcastin jaksossa.

Ohjelmassa Silander kysyy Riihilahdelta suoraan, pitävätkö mediassa esitetyt suhdeväitteet paikkaansa.

– Kai jos se lehdessä lukee, niin eikös se sitten aina ole totta? Riihilahti pamauttaa jaksossa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Riihilahti myöntää, että hänen rakkausasiansa ovat tällä hetkellä paremmin kuin moneen vuoteen. Hän kuvailee oloaan poikkeuksellisen onnelliseksi.

– Minulla on elämä oikein hyvin. En ole koskaan yksityiselämästä sillä tavalla puhunut, mutta ei minulla ole mitään salattavaa sen kanssa, mies vakuuttaa.

– Meillä on kaikki tosi hyvin, hän täsmentää.

Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen tutustuivat vuoden 2021 Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kuvauksissa. Mäkinen toimi kyseisellä kaudella Riihiahden tanssinopettajana.

Kaksikon seurustelusta uutisoi syksyllä ensimmäistä kertaa Seiska-lehti. Lehti julkaisi marraskuussa kuvia, joissa Riihilahti ja Mäkinen kuhertelevat helsinkiläisessä Manala-ravintolassa. Sieltä he poistuivat Seiskan mukaan aamun pikkutunneilla Riihilahden miljoona-asuntoon.

Kuva: AOP

Lue myös:

Seiska: Aki Riihilahden salasuhde julkkiskaunottareen paljastui – viettävät jo öitä yhdessä!

Vappu Pimiä on tuntenut TTK-tähti Aki Riihilahden 4-vuotiaasta – paljastaa miehen todellisen luonteen: ”Hän ei anna edes lastensa voittaa Afrikan tähdessä”