Juontaja Vappu Pimiä luotsaa elokuun lopussa MTV3-kanavalle palaavaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa yhdessä Mikko Leppilammen kanssa. Kummallekin tuotantokausi on juontajan pestissä kymmenes.

Tulevan kauden kilpailijat ovat kysyneet Vapulta vinkkejä kilpailussa pärjäämiseen.

– Olemme tunteneet Aki Riihilahden kanssa 4-vuotiaasta asti, sillä olimme naapureita. Hänessä ei ole mikään muuttunut, sillä hän on yhtä kunnianhimoinen kuin lapsena. Pelasimme lapsena jalkapalloa Akin kanssa, niin hän ei koskaan antanut kenenkään muiden tehdä maaleja. Yhtä voitontahtoinen hän on nykyäänkin, sillä kuulemma hän ei anna edes lastensa voittaa Afrikan tähteä, Vappu sanoo Metropolille ja jatkaa:

– Aki kysyi minulta hiljattain, että miten hän pärjää kilpailussa. Sanoin, ettei siinä mikään muu auta kuin treenaaminen. 

Tänä vuonna MTV3-kanavalla nähdään Tanssii tähtien kanssa -kilpailun 14. tuotantokausi. Vapun mukaan kilpailu on uudistunut paljon vuosien saatossa.

– Kun kilpailin itse aikoinaan, ei saanut olla nostoja. Nyt tehdään show´ta. Miehillä ei ole pakosti enää frakit päällä vakiotansseissa, vaan on vapaampi vaatetus. Tanssimaailma ja -kulttuuri on muuttunut, joka on tosi hyvä asia!

Lue myös:

Vappu Pimiä muistelee TTK-kilpailun loukkaantumisia: ”Muistan, kuinka romuna hän oli”

Vappu Pimiä koki hurjan yllätyksen suorassa TTK-lähetyksessä – juontajia piinannut kauhuhahmo paljastui: ”Jumaliste muija!”

TTK-valmentaja Ansku Bergström poseeraa alasti: ”Minulla on voimakkaat lihakset ja pitkät raajat”