Laulajana kuuluisuuteen noussut Janna Hurmerinta avautuu Päiväkirjamerkintöjä-Youtube-sarjassaan vuosien takaisesta parisuhteestaan, johon kuului muun muassa pettämistä ja paljon negatiivisia tunteita.

Hurmerinta ei mainitse videolla nimeltä suhteen toista osapuolta, mutta vaikuttaa siltä, että hän puhuu aikaisemmasta liitostaan räppärinä tunnetun Junon kanssa.

Janna ja Juno menivät lyhyen seurustelun jälkeen naimisiin elokuussa 2015, mikä oli jo itsessään suuri uutinen mediassa. Vielä massiivisempi kohu syntyi, kun pariskunta lopulta erosi vain muutaman kuukauden avioliiton jälkeen Junon jäädessä kiinni pettämisestä Miss Helsinki -perintöprinsessan Cheyenne Järvisen kanssa.

– Menimme minimaalisella harkinnalla ja nopealla aikataululla naimisiin. Avioliitto ei kestänyt kuin muutaman kuukauden. Media riepotteli eroa pitkään ja toisin kuin oletin, tuntui etten saanut mitään sympatiaa osakseni vaikka olinkin se petetty osapuoli, Janna kuvailee Päiväkirjamerkintöjä-sarjassaan.

Janna kertoo rehellisesti vaikeista tunteistaan, joita hän kohun myötä joutui käymään läpi.

– En voinut vaikuttaa siihen, mitä ympärilläni tapahtui ja tuntui kuin olisin menettänyt kontrollin myös itseeni, ja se aiheutti paljon psyykkisiä ongelmia. Minua hävetti mennä ihmisten ilmoille, jopa lähikauppaan, laulaja alleviivaa.

– Jotenkin se kaikki julkinen nöyryytys oli minulle liikaa. Tulin katkeraksi ja surulliseksi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Sittemmin Janna on käsitellyt asioita terapiassa ja purkanut pahaa oloaan myös kappaleisiinsa. Nykyään hän vaalii tiukasti kiinni yksityisyydestään eikä halua enää tuoda suhdekuvioitaan koko Suomen tietoisuuteen.

– Silloin kun minä olin jo hyvässä paikassa itseni kanssa ja olin juuri kirjoittanut Sateet-biisin, tutustuin ja rakastuin ihmiseen, joka eli normaalia ja tasapainoista elämää. Me päätimme yhdessä alusta lähtien, että pidämme meidän suhteemme pois julkisuudesta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Laulaja Janna kamppaili rajujen ulkonäköpaineiden kanssa – myöntää olleensa liian laiha: ”En voinut henkisesti hyvin”

Laulaja Jannan bikinikuva keräsi runsaasti törkykommentteja – näpäyttää takaisin: ”Meidän saavutuksia vähätellään”

Mikael Gabrielin Triana-vaimo julkaisi suloisen kuvan tyttärensä kanssa: ”Tällä hetkellä olen ennen kaikkea äiti”